reklam
reklam

U17B 3.hafta

ÖZEL HABER

Küçükyalı Yelken’in evindeki ilk maçı coşkulu geçti

Eklenme Tarihi: 22 Eylül 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 216729

İSTANBUL

Maltepe’nin Süper Amatör Liginde (SAL ) tek temsilcisi olan Küçükyalı Yelkenspor 2017-2018 futbol sezonun ikinci ve sahasındaki ilk maçında Barbarosspor’u 3-1 gibi net bir skorla geçti ve sezona hazır olduğunu futbol kamuoyuna da göstermiş oldu. Maça etkili ataklarla başlayan Küçükyalı Yelkenspor’un ilk golünü Ali Yılmaz attı. Daha sonra Barbarosspor Ercan Şadi’nin penaltıdan attığı  golü ile 1-1 beraberliği yakaladı. Maçın 2.yarısında oyuna giren takımın  golcü oyuncusu Volkan Er’in ve Küçükyalı Yelkenspor’un emektar oyuncusu Ömer Bayraktar’ın attıkları goller skoru belirledi. Maçı 3-1’le alan Küçükyalı Yelkenspor tam not alırken, bu yıl mücadeleci bir oyun sergileyeceklerine dair işaretler de verdi. 
Maçı İzleyenler Arasında Tanrıyaşükür ve Kaçar’da vardı 
İASKF Genel Sekreteri ve TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Muhammet Tanrıyaşükür ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı   Bayram Behram Kaçar ve  2 takımın  başkanları ile yöneticileri de beraber maçı izlediler. Bu arada  aşırı sıcağa rağmen;  Başıbüyük Stadında oynanan maça taraftarın iyi birer  ilgi gösterdikleri dikkatlerden kaçmadı. Barbarosspor Başkanı Ulaş Turun maç sonunda   kendilerini Başıbüyük stadında  misafir eden Küçükyalı Yelkenspor’un başkanı Selçuk Uzun ile  yöneticilerine gösterdikleri ilgi ve  alakadan ötürü teşekkür etti . 
Maçın Sonrasında Uzun Ve Turun’dan  açıklamalar 
Küçükyalı Yelkenspor’un Başkanı Selçuk Uzun ise maç çıkışı takımının oyuncularını tebrik etti ve ilk yıllarında üst sıralarda yer almak istediklerini söyledi. Gazetemize konuşan Küçükyalı Yelkenspor’un Başkanı Selçuk Uzun takımın hedeflerini gerçekleştirme yolunda önemli bir üç puan elde ettiklerini söyledi ve şunları belirtti. ” Rakibimiz Barbarosspor İstanbul Amatör Liglerin önemli bir ekibi olduğu kadar, bizim de gruptaki önemli bir rakibimizdi. Maç dostça ve güzel bir şekilde gerçekleşti. Bizim bu sezon hedefimiz ligde yer alıp iyi bir yerde tamamlamak ve bunun için anlamlı bir üç  puan elde ettik. Takımı sergiledikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. “
Maç çıkışı gazetemize kısa bir açıklama yapan Barbarosspor ‘un Başkanı Ulaş Turun ise Başıbüyük Stadında  misafir eden Küçükyalı Yelkenspor’un başkanı Selçuk Uzun ile  kulüp yöneticilerine gösterdikleri ilgi ve   alakadan ötürü teşekkür ettiklerini söylerken, takımın eksikliklerinin olduğunu ve eksikliklerin en kısa zaman zarfında gidereceklerini ifade etti. 
Küçükyalı Yelkenspor’un önümüzdeki hafta rakibi Küçükköyspor olurken, Barbarosspor ‘un rakibi ise Rami olacak. 

Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam