reklam
reklam

Ölmeden sesini duyurabilse bari!

Köşe Yazarı: İSMET AKKOÇ   Eklenme Tarihi: 2 Mart 2022, Çarşamba - 09:29   Okunma Sayısı: 1148025

Aydın İncirliova'da yaşayan 29 yaşındaki İlke Kuleli, boşandığı eşi İsmail Demirci'nin baltalı saldırısına uğradı, sağ elinin dört parmağını kaybetti. Markette yaşanan dehşet dakikaları ise saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Görüntülerde; Demirci'nin saldırısı sırasında markette yaşanan panik ve müşterilerin kaçışması yer aldı. Demirci'nin saldırı sonrası markette gezindiği ardından bir elinde sigara diğer elinde baltayla çömelip beklediği ve bu arada raftan su alıp, içtiği anlar da görüntülerde yer aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Demirci, tutuklandı.

Beyefendinin (!) mazereti de hazır, “Olayın ardından gözaltına alınan İsmail Demirci, ifadesinde boşandığı eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü, bu nedenle de baltayla saldırdığını ileri sürdü.” Üstad (!) diyor ki, ben mahkemeyi kurdum, yargılamayı yaptım, cezayı kestim. Kimse karışmaya!!! Yani beyefendinin (!) kafasında oluşturduğu senaryo ona boşandığı eşini öldürme hakkı veriyor.

Zaten aynı baltayla birkaç ay önce genç kadının kuzenine saldırmış. Bu cani büyük bir ihtimalle kısa süre sonra serbest kalacak ve yarım kalan işini tamamlama teşebbüsünde bulunacak. Korkarız ki tamamlayacak da. Genç kadın da “'YARIM KALAN İŞİNİ TAMAMLAYACAĞINDAN KORKUYORUM” diye feryat ediyor. “O caninin cezaevinden çıkmasını kesinlikle istemiyorum” derken bir anlamda bizi doğruluyor.

İlke Kuleli aslında her şeyi çok net bir şekilde izah ederken de şunları söylüyor; “En son bana fotoğraflar atarak, yüzüme kezzap dökmekle tehdit etti. Toplam 3 defa uzaklaştırma kararı aldırdım. Buna rağmen iş yerimin önüne zaman zaman gelip, beni rahatsız ettiğinde polisi arıyordum. Şikayetçi olsam 5-10 gün yatıp çıkacağı söyleniyordu. Ben de 'İşten çıkartılıp, başıma daha fazla bela olur' diye şikayetçi olmadım. Yaptırımlar daha fazla olsaydı, şikayetçi olurdum.” Bilmem başka söze gerek kalıyor mu?

Feryadını duyan olacak mı acaba çok merak ediyoruz. Büyük ihtimalle bazı tedbirler alınacak ama yetersiz kalacak ve bu genç kadın da duymaktan görmekten usandığımız iğrenç cinayetlerden birine kurban gidecek.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam