reklam
reklam

U17B 3.hafta

ÖZEL HABER

Göle Kadın Meclisinde Türkân Deli Güven Tazeledi

Eklenme Tarihi: 3 Nisan 2021, Cumartesi - 10:02   Okunma Sayısı: 129665
İstanbul Esenyurt merkezli ve Başkanlığını Türkan Deli’nin yaptığı, Ardahan İli Göle Kadın Meclisi Derneği 27 Mart 2021 Cumartesi günü olağan kongresini yaptı.

Göle Kadın Meclisi Derneği Başkanı Türkan Deli, yapılan kongreye tek aday olarak yeniden seçildi. Divan Başkanlığını Gazeteci Mustafa Küpeli‘nin yaptığı kongreye yoğun katılım olurken, kongreye Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İstanbul Göle Derneği Başkanı Bülent Sarıtaç, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Genel Koordinatörü Harun Yıldırım, HOÇ FED Başkanı Burhan Özer,İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı Murat Abdullahoğlu, gazeteci- yazar Erkan Sarıkaya ile çok sayıda Dernek üyesi katıldı.

Kongrenin ardından bir konuşma yapan Türkân Deli kendisini seçen tüm delegelere teşekkür ederken birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel işlere imza atılması için çalışmalarının tüm hızlıyla devam edeceğini söyledi.

Türkan Deli Başkan seçilirken yönetim kurullu üyeliğine ise Şema Öztürk, Zilif Cengiz, Nurten Kaya, Elvan Bozkurt, Sadegul Yıldırım, Hülya Koçer, Selva Aydın, Pembe Taştan, Gülay Toprak, Tülin Bozkurt, Aysel Akan ve Handan Karaman seçildiler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ELİF DOĞAN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam