reklam
reklam

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kollarında Yeni Başkan Seval Düzenli!

Eklenme Tarihi: 24 Şubat 2020, Pazartesi - 10:08   Okunma Sayısı: 226043
Kongre süreci tüm hızıyla devam eden Cumhuriyet Halk Partisinde Kadın Kolları Seçimleri de hızla devam ediyor. CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için 16 Şubat Pazar Erdal Eren Kültür Merkezinde yapılan seçimde, Seval Düzenli başkanlığa seçildi.

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Mevcut Başkanı Hamiyet Ardıbatan ve Seval Düzenli’nin aday olduğu seçimde 1306 delege oy kulandı. Divan başkanlığına Tülay Uçar’ın  oybirliği ile seçildiği kongreye, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkan yardımcısı Serpil Beşok, eski ilçe kadın kolları başkanları Nihan Erol, Sakine Yeşildağ, Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu ve partililer katıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın “Yerel seçimlerde gösterdiğimiz bir başarı var. Bugün partimiz iktidar yürüyüşünde. Buna bir kahraman arıyorsak çoluk çocuğunu evde bırakarak soğuk sıcak demeden çocukların geleceği için emek sarf eden fedakârca çalışan kadınlardı, sizlersiniz. El ele yan yana partimiz için çalışacağız. Bu seçimin kaybedeni yok kazanan partimiz olacaktır.”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın; “Bazen mavi bazen mor ama bugün burada inanın kadınlarımız farklı renleri olsa da çok güzel görünüyorlar. Yerel seçimlerde gösterdiğimiz bir başarı var. Bugün partimiz iktidar yürüyüşünde. Buna bir kahraman arıyorsak çoluk çocuğunu evde bırakarak soğuk sıcak demeden çocukların geleceği için emek sarf eden fedakârca çalışan kadınlardı, sizlersiniz. El ele yan yana partimiz için çalışacağız. Bu seçimin kaybedeni yok kazanan partimiz olacaktır” dedi ve her iki adayın sahnede ellerini havaya kaldırdı.

Her iki adayda sahnedeki konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı verdiler. CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan yaptığı konuşmada  “CHP çatısı, altı okun ilkelerine gönül vermiş her birey için okuldur. Geleceğin Türkiye’sine yön vermek ve laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olacak kadınlarımızın yetişme sürecine katkı sağlamak için biz kadınlar el ele, omuz omuza tüm gücümüzle, örgütlülüğümüzle alanlarda, meydanlarda, sandık başlarında sonuna kadar mücadele vererek partimizi iktidar yapacağız” diye konuştu. Seval Düzenli ise “ Ben değil biz anlayışının etkin olduğu siyasi yapılanmanın bireyi olarak demokratik yarışın ayrıştırıcı değil bütünleştirici özelliği ile en iyisini biz yaparız anlayışıyla partimizin hizmetinde olma sorumluluğuyla çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara en yakın olduğu bu dönemde üzerimize düşen görevlerini yerine getireceğiz” dedi.   

Oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erdi. Kullanılan oy sayımı ise saat 19.30’da bitti. Seçim sonucunda  Hamiyet Ardıbatan 451 oy aldı. Seval Düzenli 845 oy alarak yeni CHP Ataşehir ilçe Başkanı seçildi.  Düzenli yapmış olduğu konuşmasında ise kendisine destek veren ve seçime katılan tüm kadınlara teşekkür etti.  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ise “Bu seçimin kaybedeni yok kazanan partimiz olmuştur Gün,artık birlikte mücadele etme günüdür.” diyerek katılımcılara teşekkür etti.  Secimin ardından kazanan liste taraftarlarıyla birlikte müzik eşliğinde halaylar çekerek kutladılar zaferlerini. Toplu fotoğraf çekimleriyle günü noktaladılar.

1980 Sivas doğumlu olan Seval Düzenli Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra Finans sektöründe 7 yıl çalıştı. Düzenli, evli ve 2 çocuk annesi. 

Seval Düzenli’nin listesi şu isimlerden oluşuyor.

Seval Düzenli     (Başkan)

Aysel Aras

Yurdagül Çoban

Behiye Erdoğan

Ülker Gülmez

Zübeyde Gözel

Serpil Kesgin

Ebru Kılıç

Kesire Köygülü

Hafize Kurşun

Gülcan Yalçınkaya

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam