reklam
reklam

Bu kadarına da pes artık

Eklenme Tarihi: 21 Ağustos 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 255860

İSTANBUL

Küplüce‘de durağımızın karşısında yolun orta kısmını ayıran küçük bir ada var. Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şubat aylarında bakımı yapılarak çiçekler ekildi ve o küçük adacık bahara hazırlanarak güzel bir görüntü ile sokağımızda yerini almıştı. 
Geçtiğimiz günlerde yanından geçerken adanın kenar kısmındaki çiçeklerin bir kısmının tamamen diplerinden sökülüp alındığını gördüm. O an bu çiçeklerin kurumuş olup belediye tarafından yenilerinin dikileceğini düşündüm. Bu gün sabah mahalle eczanemden bir ilaç almak istedim ve adanın yanından geçerken geçenlerde çiçeklerin söküldüğünü görmüştüm, yerlerine yenilerinin dikilip dikilmediğini merak edip dikkatli baktığımda ‘’bu kadarı da pes dedim’’.
Küçük bir kısmındaki çiçeklerin söküldüğünü gördüğüm adanın bu sefer neredeyse yarısından fazlasının çiçekleri sökülmüştü. Anladım ki bu kuruyan çiçeklerin yerine  yenileri dikmek isteyen belediyenin işi değildi. Bu düpedüz mahallemizin ve hepimizin çiçeklerini koparan ve muhtemelen kendi bahçesine diken adi bir hırsızın işiydi. Yahu kardeşim bu kadar mı acizsin, yukarda Çamlıca’da ve Çengelköy’de bir kaç yerde bitki ve çiçek satan bahçeler var.  Sen, mahalleli olarak hepimizin olan bu minik çiçeklerden ne istedin. Seni bu yaptığın, belki sen önemsemiyorsun ama hırsızlık ve tüm mahallelinin olan bu çiçekleri çalarak hepimize haksızlık ettin. Seni bu davranışından dolayı kınıyorum ve gece mi çaldın? ne zaman çaldı isen o adanın çiçeklerini aynen yerine dikmelisin.Park ve bahçelerdeki çiçeklerimiz hepimizin, onlar senin malın değil öyle istediğin gibi el uzatamazsın.. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam