reklam
reklam

Maltepe Su Sporları, severleri ağırlayacak

Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2017, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 193857

İSTANBUL

Maltepe sahili: 13 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arası gerçekleştirilecek olan Su Sporları Festivali’ne ev sahipliği yapacak. İlk kez 2015 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon gelenekselleşerek bu yıl 3.kez düzenleniyor. Su Sporları Festivali, katılımcıların şehir ve iş stresinden bir nebzede olsa ayrılarak spor yaparak sosyalleşmelerine ve güzel bir hafta sonu geçirmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.  
Festivalin hedefleri arasında; azım, dostluk, centilmenlik, takım ve mücadele ruhu gibi unsurları katılımcılara aktarmak, ayrıca Marmara denizine sahip İstanbulluları su sporlarına teşvik ederek hem şehirde hem ülkede su sporlarının yapılmasını da sağlamak  var.
Dragon Bot Yarışı, Yüzme Yarışı, Su Topu Turnuvası, Fly Board ve Jetski Türkiye Şampiyonası, Extreme Su sporları Gösterileri, Yarışmalar, Müzik, Eğlence ve daha bir çok aktivite  de festivalde olacak. Uçurtma sörfünün önde gelen isimlerinden Ruben Lenten, Maltepe’de düzenlenecek etkinlikte gençlere eğitim verecek.
Öte yandan: Maltepe sahili uçurtma sörfünün efsane isimlerinden olan Ruben Lenten’i ağırlayacak. 13-16 Ağustos tarihleri arasında Maltepe’de düzenlenecek etkinlikte 21 yaş altı gençlere ders verecek olan Ruben Lenten, her geçen gün ilgi kitlesi artan sporun inceliklerini de  etkinlikte anlatacak. Geçtiğimiz yıl kansere yakalanan ancak bu hastalığın yenmeyi başaran Lenten, en son 2015 yılında Türkiye’ye gelmiş ve Gökçeada’da ders vermişti. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam