reklam
reklam

'ABD makamları bu açıklamayı mutat önlemlere dayanarak yapmıştır'

Eklenme Tarihi: 17 Haziran 2017, Cumartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 133737

ANKARA

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin MüftüoğluABD'nin İstanbul Başkonsolosluğunun yayımladığı güvenlik mesajına ilişkin, "ABD makamları bu açıklamayı herhangi bir somut istihbarata istinaden değil, güvenlik makamlarımızca alınan mutat önlemlere dayanarak yapmıştır." ifadesini kullandı.

Müftüoğlu, yaptığı açıklamada, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğunun yayımladığı güvenlik mesajı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu, İstanbul/Şişli ve Mecidiyeköy çevresinde alınan bazı güvenlik önlemleri hakkında bir mesaj yayımlamıştır. ABD makamları bu açıklamayı herhangi bir somut istihbarata istinaden değil, güvenlik makamlarımızca alınan mutat önlemlere dayanarak yapmıştır."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam