reklam
reklam

U17A 5.hafta

ÖZEL HABER

Ataşehir Doğuş galibiyeti kaçırdı

Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2023, Pazartesi - 14:24   Okunma Sayısı: 66769
Ataşehir Doğuşspor deplasmanda karşılaştığı Pendik Kavakpınar karşısında uzatma dakikalarında kazandığı penaltıyı golle sonuçlandıramayınca, sahadan bir puanla ayrıldı.

 

İstanbul 1.Amatör Ligi 15.grupta ilk iki hafta istediği sonuçları alamayan Ataşehir Doğuşspor ile Pendik Kavakpınar, Kartal 75.Yıl Stadında karşı, karşıya geldi. Karşılaşmayı Dursun Kutlu yönetirken, yardımcılıklarını Nazım Biçer ve Onur Sert yaptı. Maçın başlama düdüğü ile birlikte yağan sağanak yağmur futbolculara zor anlar yaşattı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Pendik Kavakpınar, henüz 3.dakikada golle buluştu. Kazanılan serbest vuruş sonrası kaleci Adil Özcan'dan dönen topu Sercan Yıldız tamamladı ve Pendik ekibini öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra hemen toparlanan Ataşehir Doğuşspor eşitliği sağlamak için üst üste ataklar geliştirmeye başladı. 36.dakikada ceza sahası içinde yaşanan karambolda topu önünde bulan Satılmış Demirci, topu ağlara göndererek skora denge getirdi. İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıda etkisini arttıran yağmurla birlikte, Ataşehir Doğuşspor atakları da arka, arkaya gelmeye başladı. 46.dakikada gelişen Ataşehir Doğuşspor atağında defanstan dönen topu iyi takip eden Muhammed Kaya takımını 2-1 öne geçirdi. 70.dakikada Ataşehir Doğuşspor'da Kubilay Cinaz ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Sarı-mavili ekip kalan 20 dakikayı 10 kişi oynadı. 84.dakikada gelişen Pendik Kavakpınar atağında Doğukan Kara'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruş ağlarla buluşunca skora bir kez daha denge geldi. 90+2'de sol kanattan gelişen Ataşehir Doğuşspor atağında Salihcan Altundağ ceza sahası içinde Mustafa Küçük tarafından düşürülünce, maçın hakemi penaltı noktasına gitti..Latifhan Karadağ'ın kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Murathan Demir kurtarınca, karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

3.hafta sonunda ilk puanını alan Ataşehir Doğuşspor, 4.hafta evinde Karabekirspor ile karşılaşacak. Pendik Kavakpınar ise lider Kavakpınarspor ile oynayacak.

HABER ve FOTOĞRAFLAR: MURAT İLTER


ATAŞEHİR DOĞUŞSPOR

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam