reklam
reklam

U17A 5.hafta

ÖZEL HABER

Şile Belediyesi’ne 17yerli ve milli temizlik aracı

Eklenme Tarihi: 16 Ağustos 2023, Çarşamba - 12:46   Okunma Sayısı: 27867
Şile Belediye Başkanlığı, gerçekleştirilen teslim töreniyle 17 temizlik aracını belediyenin hizmetine sundu.

Şehir temizliğinde kullanılan araçların üretiminde, motorundan plastiğine yerli ve milli imkânları kullanarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen Kademe A.Ş. ‘Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’ sırasında gerçekleştirilen teslim töreniyle 17 aracını belediyenin hizmetine sundu. 

Mobil sıcak sulu yıkama aracıyla birlikte, vakumlu yol süpürme aracı, hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı ve arazöz ile Şile, çevresel temizlik alanında yeni bir döneme giriyor. Araçların teslim törenine Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Kademe A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Fatih Albayrak belediye personeli ve çok sayıda Şile sakini katıldı.

Törende konuşma yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı “Burada gördüğünüz araçlarımızla Şile’ye şimdiye kadar kazandırmış olduğumuz araç sayısı 29’u buldu. Bugün de burada toplam 17 araç yerli ve milli üst yapı hizmetlerinin üretildiği Kademe firmasını tercih ederek, üretilen bu araçları Şile’nin hizmetine sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza da buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Çünkü yerli ve milli üretimi destekleyip, o iradeyi bize aşılayan bir büyüğümüz olarak biz de onun yolunda bu hizmetlerin satın alınması ve kazandırılması noktasında gerekli hassasiyetleri gösteriyoruz. Bugün arkamda görmüş olduğunuz bu araçların üst yapısını Kademe firmasının tecrübelerine, bilgi ve birikimine dayanarak Şile hizmetine sunmuş olduk. Buradan da Kademe ve Albayrak grubuna da huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Kademe firması işini bilen, işinde uzmanlaşmış, yetkinleşmiş bir kurum. Dolayısıyla onların destekleri ve onların bilgi ve birikimi bizim için önemli. Biz bu hizmeti bir şekilde bir yerden satın alacaktık. Öncelikle yerli ve milli olmasını arzu ettik. Yerli ve milli bu tür kazanımlar ilçemiz için de bizim için de bir berekettir. Ben bizzat kendim, ekibimle, çalışma arkadaşlarımızla beraber Konya’daki fabrikayı gezmek suretiyle orada yapılan işleri bizzat görmek suretiyle şahitlik ettik ve firmaya adeta teslim olduk. Bugün de alnımızın akıyla bu işten çıkmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Ayrıca mali açıdan bakıldığında artık çöp, temizlik vs ihale yapmayacağız kendi ekip ve donanımızla hizmet vereceğiz bununda rakamsal değeri yaklaşık 500.Milyon lira buda Şile Belediyesinin kazancı olarak bütçemizde kalacak” dedi.

 

Törende açıklama yapan Kademe A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Fatih Albayrak, ““Şile Belediyesi, 5-6 ay önce başlattığı proje kapsamında hizmet araçlarımızı kendi uhdesinde kullanmak üzere bizle görüştü. Üst yapılarımız, 20 yıldır belediye hizmet araçlarının Türkiye’de imalatını gerçekleştiriyor. 10 yıldır da yerli ve milli montaj atölyemiz artık Türkiye’de de imalata geçti. Şile Belediyemiz de bunun yerli ve milli olanını yani Albayrak grubuna ait Kademe firmasını tercih etti. parçalarının yüzde 85-90’lara kadar yerlilik oranına ulaşan araçların burada kullanılmasının ekonomiye çok büyük bir katkısı var” ifadelerini kullandı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam