reklam
reklam

Güzel Sinop’un en güzel derneği GUZELCEDER

Eklenme Tarihi: 3 Nisan 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 269428

İSTANBUL-  2014 yılında birkaç Sinop sevdalısı tarafından kurulan GÜZELCEDER, kısa zamanda dernekçilik alanında yapmış olduğu faaliyetler ve dernekçiliğe insan odaklı yaklaşımıyla bölge insanının büyük teveccühünü kazanarak üye sayısını 500 rakamının üzerine çıkardı. 
Bu üyeler 6 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşen seçimli genel kurulda,  GÜZELCEDER’i yönetme görevini Mustafa PAMUK ve ekibine teslim etti. Memleket sevdalısı pırıl pırıl gençleri ve tecrübeli yöneticileri harmanlayarak oluşturulan Mustafa PAMUK başkanlığındaki yeni GÜZELCEDER yönetimi mazbatalarını alır almaz işe koyuldular. Öncelikle üyelere daha yakın olmak amacıyla Bakırköy, Bağcılar, Arnavutköy, Sultanbeyli, Pendik ve Sancaktepe bölgeleri için bölge başkanları atandı. Kurulan; Nilgün KAYA başkanlığındaki Kadın Kolları, Ekrem KADDAR başkanlığındaki Yardım Kolları, Akın Mehmet ACAR başkanlığındaki Gençlik Kolları ve Erdinç KADDAR başkanlığındaki İş Hayatı Kolları’yla bölge insanının sosyal, kültürel ve insani her konuda yanında olmak amaçlandı. 
Sinop’a özgü çeşitli lezzetler eşliğinde, bölgelerde etkinlikler gerçekleştirildi. Kadınlar bir araya getirilerek toplantılar yapıldı, dünya kadınlar günü kutlandı, velhasıl kadın zarifliği ve zarafeti dernekçiliğe kazandırıldı. İstanbul’da birbirinden uzak yaşayan, birbirini tanımayan gençler tanıştırıldı, kaynaştırıldı, futbol takımı kurularak turnuvalarda boy gösterildi. Güzelceçay bölgesi içindeki okullara, camilere yardımlar gönderildi, yol yaptırıldı, başarılı ve muhtaç çocuklara burs imkanı sağlandı. Yardım malzemeleri toplanılarak bölge insanına ulaştırıldı, ülke dışındaki sıkıntılara da duyarsız kalınmayarak Halep’e yardımlar gönderildi. İş arayan 150 den fazla Sinoplu hemşerimize iş imkanı sağlandı. İşi yapan da yaptıran da sinoplu olsun diye biz bize ticaret ilkesi getirildi ve hemşericilik kültürü güçlendirildi. Bunların yanında çeşitli anlaşmalar yapılarak GÜZELCEDER üyelerinin indirimlerden faydalanması sağlandı.
Vizyonunu ve Misyonunu bölge insanının mutluluğu üzerine kuran GÜZELCEDER, insanına daha iyi imkanlar sağlayabilmek, daha fazla yanında olabilmek için şimdi de, İstanbul içerisinde mülkü GÜZELCEDER’e ait ve katılım gösterecek tüm üyelerin hissedar olacağı bir yer almayı amaçlıyor. Kısa sürede büyük adımlar atan GÜZELCEDER, yer alımı konusunda da kıymetli hemşerilerinin yardımlarını talep ediyor. Unutmayalım GÜZELCEDER sizin için var, SİZ varsanız GÜZELCEDER var. GÜZELCE Derneği son olarak Dünya kadınlar günü etkinliği düzenleyerek Sinoplu Sanatçı  Habibe Bozkır ile eğlenerek unutulmaz bir günü daha imza attılar.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam