reklam
reklam

Ardahan Konfederasyonu Yönetim Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Eklenme Tarihi: 1 Mart 2022, Salı - 17:02   Okunma Sayısı: 68993
Kısa bir süre önce Sami Atıcı Başkanlığında resmi kuruluşu tamamlanan Ardahan Konfederasyonu 19 Şubat Cumartesi akşamı Şişli- Grand Cevahir Otel’de Kurucular Kurulundan oluşan 75 kişilik yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı.

Ardahan Konfederasyonu; Şişli Grand Cevahir Otel’de 23 Şubat Ardahan’ın düşman iş- galinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde, Ardahan’ın plakası 75’i çağrıştıran 75 kişilik kurucular kurulu toplantısına Akademisyenler, İş İnsanları, Sanatçılar, Gazeteciler, Siyasetçiler, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ile geniş katılımlı yemekli bir gece yapıldı. Geceye KüNİP Başkanı ve Ardahan Üniversitesi Kurucu Başkanı Prof.Dr. Ramazan Korkmaz, Fatih SGK Müdürü Coşkun Bilgin, Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, Sabah Gazetesi Haber Müdürü Erhan Öztürk, Yıldız EN TV Sahibi Üzeyir Engin, Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, İstanbul Sahne Perde Film Eğlence Yerleri Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Terlan Kaya, Avrupa Karate Şampiyonu Eray Şamdan, Beşiktaş 13. Noteri Baş Katibi Derya Aydın, Ankara Ticaret Sicil Müdürü İbrahim Tırpancı, SGK Baş Müfettişi Saffet Temel, Serhat Yaşam Dergisi sahibi Erkan Sarıkaya, TBMM Milletvekili Danışmanı İbrahim Tansel Hancı, Girişimci Meryem Demirci , Akademisyenler Prof.Dr. Kemal Çelik, Prof.Dr.Erhan Arıklı, Prof.Dr. Ayişe Karadağ, Prof.Dr.Dede Şit, Prof. Dr. Gülaçtı Bilican Topçu, Prof. Dr, Halim Kazan, Prof. Dr. İlhan Yıldız, Prof. Dr. Mehmet Fatih Avşar, Prof Dr. Metin Toprak, Prof. Dr, Sertaç Çiçek, Prof. Dr. Şeref Kılıç, Prof. Dr.Uğur Bilgili, Prof. Dr. Yusuf Bayraktar, Dç. Alptürk Akçatekin, Doç. Dr. Hacer Karabağ, Doç. Dr. Levent Küçük, Doç Dr Mehtap Demir, Doç. dr. Tayfun Yıldız, Doç.Dr. Veda Bilican, Dr. Binali Kılıç, Dr. Selçuk Avşar, Dr. Volkan Sinan, Dr. Yunus Çelik ile İş İnsanları Alaattin Çoban, Levent Karadağ, Veysel Çukurçayır, Adnan Köroğlu, Muharrem Bilgin, Nizam Kara, Serdar Nalbant, Suat Korkmaz, Güven Yıldız, Hakan Gürbulak, Ali Sait Karaca, Metin Akdemir, Serhat Tekin geceye katıldılar. Ardahan Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Sami Atıcı ”Ardahan Konfederasyonu büyük çaba ve emekler ile kuruluşunu gerçekleştirdi.

Tek amacımız Ardahan’ı öne çıkarmaktır ve sıkıntılarını gündeme getirmektir. Ardahan Konfederasyonu tüm Ardahanlıları bir çatı altında toplamayı başarmış birleştirici güçtür. Sizlerin desteği ile hedeflerimizi tek tek gerçekleştirmeyi başaracağız” Ardahan Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Sami Atıcı yaptığı açıklamada şunları söyledi ” Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşu gününde Ardahan Konfederasyonu kuruluş gecesine hoş geldiniz. Ardahan Konfederasyonu büyük çaba ve emekler ile kuruluşunu gerçekleştirdi.

Amacımız Ulusal ve Uluslararası Arenada Ardahan’ı en iyi şekilde tanıtmak ve Ardahan’ın geleceğini yazmaktır. Ardahan Doğu ve Kafkaslara olan kapısıdır. Bizler Ardahan sevdalıları olarak farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüp Siyasallaştırmadan, Partizanlaştırmadan Ardahan çatısı altında toplanmaktayız. Tek amacımız Ardahan’ı öne çıkarmaktır ve sıkıntılarını gündeme getirmektir. Ardahan Konfederasyonu tüm Ardahanlıları bir çatı altında toplamayı başarmış birleştirici güçtür. Sizlerin desteği ile hedeflerimizi tek tek gerçekleştirmeyi başaracağız” dedi. Gecede THM Sanatçıları Mehtap Demir ve Mehmet Karabulut şarkıları ile renk kattılar. Kafkas Halk Oyunları gösterisi de katılımcılardan yoğun alkış aldı. Gecenin sunuculuğunu ise Meryem Sarıkaya yaptı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam