reklam
reklam

30 Ağustos U14 Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Ihlamurkuyu Birlikspor!

Eklenme Tarihi: 6 Eylül 2021, Pazartesi - 23:39   Okunma Sayısı: 161030
İstanbul Sancaktepe’de Sancaktepe- Spor Kulübünün düzenlediği 30 Ağustos U14 Futbol Turnuvası finalinde, Karabekirpspor’u Halil İbrahim Özdemir (3), Cihan Bektaş ve Ensar Efe Yıldırım’ın golleri ile 5-0 mağlup eden Ihlamurkuyu Birlikspor turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvanın ikincisi Karabekirspor olurken, Kartal Yeşil Timsahlarspor’u 2-1 mağlup eden Sancaktepe Ziganaspor da turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Sancaktepe ilçesi Sarıgazi Stadında oynanan ve 8 Takımın katıldığı turnuvada 2008-2009 Doğumlu futbolcular katıldılar. Turnuvaya A Grubunda Karabekirspor, Ümraniye İnkilapspor, Sancaktepe Ziganaspor, Sancaktepespor ve B Grubunda Kartal Yeşil Timsahlar, Sancaktepe Belediye Gençlikspor, Sarıgazispor ve Ihlamurkuyu Birlikspor takımları yer aldılar .

 

Sancaktepe Kulüpler Birliği Başkanı ve Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin“ Bundan tam 99 yıl önce Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir zafer elde edildi. Bugün işgale boyun eğmeyenlerin, inananların günü. Bu anlamlı günü çocuklarımızla birlikte daha da güzel bir hale getirelim dedik. Spor bizim için çok önemli. Çocuklarımızın burada centilmenliği, kardeşliği, dostluğu öğrenmesi çok önemliydi. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız”

Sancaktepe Kulüpler Birliği Başkanı ve Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin kupa töreni önce yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“ Bundan tam 99 yıl önce Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir zafer elde edildi. Bugün işgale boyun eğmeyenlerin, inananların günü. Buradan bir kez daha Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygıyla ve rahmetle anıyorum. Bu anlamlı günü çocuklarımızla birlikte daha da güzel bir hale getirelim dedik. Spor bizim için çok önemli. Çocuklarımızın burada centilmenliği, kardeşliği, dostluğu öğrenmesi çok önemliydi. Turnuvamıza katılım sağlayan takımlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız”

 

Turnuva şampiyonu Ihlamurkuyu Birklikspor’a kupa ve madalyasını MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu verirken, ikincilik kupa ve madalyasını Sancaktepe Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç, üçüncülük kupa ve madalyasını Sancaktepe Belediye Gençlikspor Kulüp Başkanı Yunus Ustahabipoğlu verdiler

Turnuvanın şampiyonu olan Ihlamurkuyu Birklikspor’a kupa ve madalyasını MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu verirken, ikincilik kupa ve madalyasını Sancaktepe Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç verdi. Sancaktepe Belediye Gençlikspor Kulüp Başkanı Yunus Ustahabipoğlu’da turnuvada üçüncü olan Sancaktepe Ziganaspor’un kupa ve madalyasını takdim etti.

Öte yandan çekişmeli maçlara sahne olan 30 Ağustos U14 Futbol Turnuvasında Sancaktepe Ziganaspor’dan Toygar Keleş ve Karabekirspor’dan Yağız Efe Havuz oynadıkları başarılı futbol ile dikkatleri üzerine çekerken, komite tarafından turnuvanın en değerli gelecek vaat eden oyuncuları seçildiler. Başarılı oyunculara takdir belgelerini Sancaktepe Belediyesi Spor Müdürü Şenol Çelik takdim etti.

 

Gol kralı Ihlamurkuyu Birlikspor’dan Halil İbrahim Özdemir !

30 Ağustos U14 Futbol Turnuvasında rakip fileleri 16 kez havalandıran yetenekli golcü Halil İbrahim Özdemir aynı zamanda turnuvanın gol kralı oldu. Oynadığı grup maçlarında 13 gol atarak dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, final maçında da hat-trick yaparak gol sayısını 16’ya çıkardı ve gol kralı oldu. Halil İbrahim Özdemir’e hediyesini Sancaktepe Belediyesi Gençlikspor Kulüp Başkanı Yunus Ustahabipoğlu ve Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş takdim ederek oyuncuya başarılar dilediler.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam