reklam
reklam

Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinde Kongre Süreci Tamamlandı

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2021, Cumartesi - 15:07   Okunma Sayısı: 146007
Merkezi İstanbul Çekmeköy’de bulunan ve Başkanlığını Av. Özgür Kip’in yaptığı, Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, 1. Olağan kongresi Çekmeköy’deki Dernek merkezinde 2 Nisan 2021 Cuma günü pandemi tedbirleri alınarak yapıldı.

Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Av. Özgür Kip “Bu dernek gelecekte Erenlerimize, Efelerimize diğer çocuklarımıza bir kurum olarak kalacaktır. Tüm zorluklara rağmen birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, sosyal dayanışmamızı perçinleyecek güzel çalışmalarımız oldu ve bundan sonra da inşallah hep birlikte daha güzel çalışmalarımız olacak”

Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği genel kurulunda Divan Başkanlığını Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez yaptı. Kongrede halenIğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlık görevini yürüten Av. Özgür Kip ve yönetim listesi yeniden seçildi.

Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Av. Özgür Kip, kongrede yeniden seçilmesinden dolayı hemşehrilerine teşekkür ederek şu konuşmayı yaptı ;

“Bu derneği kurarken hep söylediğimiz gibi bizler gelecekte çocuklarımız için son derece anlamlı bir çalışmaya imza atıyoruz. Bu dernek gelecekte Erenlerimize, Efelerimize diğer çocuklarımıza bir kurum olarak kalacaktır. Derneğimizi kurduktan sonra araya malum pandemi süreci girdi, belli aksaklıklar oldu. Geldiğimiz noktada çok şükür sağlıklı şekilde devam ediyoruz. Tüm zorluklara rağmen birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, sosyal dayanışmamızı perçinleyecek güzel çalışmalarımız oldu ve bundan sonra da inşallah hep birlikte daha güzel çalışmalarımız olacak”

Kongrede seçilen Iğdırlılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Özgür Kip – Başkan, Kemal Kızılay ,Muharrem Yalçın, Ahmet Alabuga , Kurtuluş Özaydın, Abdullah Acu, Sedat Bulut , Rahim Kılıç, Halis Soysal,Muharrem Korkut, Ahmet Önder, Mehmet Nuri Tunç, Mehmet İlhan, Mehmet Baki Zirek , Murat Salduz

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam