reklam
reklam

U17A 5.hafta

ÖZEL HABER

41. İFSAK Ulusal Kısa Film Ve Belgesel Yarışması İçin Başvuru Süreci Başladı

Eklenme Tarihi: 9 Ekim 2020, Cuma - 01:10   Okunma Sayısı: 101388
İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği -İFSAK’ın 1978 yılından bugüne ara vermeden gerçekleştirdiği, Türkiye’nin ilk Kısa Film ve Belgesel Yarışmasının bu yıl 41.si gerçekleşecek. 41.İFSAK Ulusal Kısa Film ve Belgesel Yarışması’na son katılım tarihi: 31 Aralık 2020 olarak açıklandı.
  1. İFSAK Ulusal Kısa Film Ve Belgesel Yarışması sinema severleri bekliyor

Ülkemizde birçok yönetmenin meslek hayatında önemli bir yere sahip olan İFSAK Kısa Film ve Belgesel Yarışması yeni yüzlerin yeni fikirlerin, yeni filmlerin seyirciye ulaşması için önemli etkinliklerden biri olmaya devam ediyor.

  1. İFSAK Ulusal Kısa Film Ve Belgesel Yarışması’nın bu seneki ön seçicilik görevini Aylin Kök Aydın (20. İFSAK Ulusal Kısa Film Festivali Koordinatörü), Kasım Ördek (Kısa Film Yönetmeni) ve Hayrettin Tunç (İFSAK Sinema Birimi Üyesi) üstleniyorlar.
  2. İFSAK Ulusal Kısa Film Ve Belgesel Yarışması’nın Ana Jürisi ise Bingöl Elmas (Belgesel Yönetmeni), Meryem Yavuz (Görüntü Yönetmeni) ve Fırat Yücel’den (Altyazı Fasikül: Özgür Sinema'nın editörü) oluşmakta.
  3. İFSAK Kısa Film Festivali’ndeki gösterimler sonrasında yapılacak ödül töreniyle en iyi film ödülleri sahiplerini bulacak.

41.İFSAK Ulusal Kısa Film ve Belgesel Yarışması’na son katılım tarihi: 31 Aralık 2020. Sinemacılar bu tarihe kadar başvurularını yapabilecekler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam