reklam
reklam

U17A 5.hafta

ÖZEL HABER

Genç Yetenek Efe Tuğla Sancaktepespor’a Transfer Oldu

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2020, Cumartesi - 13:10   Okunma Sayısı: 159196
İstanbul Süper Amatör Lig temsilcilerinden Sancaktepespor, 2020 – 2021 sezonu için iddialı bir takım kurma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Mavi beyaz ekip; son olarak Sancaktepe Belediyespor forması giyen 19 yaşındaki orta saha ve hücum oyuncusu Efe Tuğla’yı renklerine bağladı.

Efe Tuğla “ Sancaktepespor gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum.”

Sancaktepespor Kulüp Tesislerinde -Koordinatör Yasin Gezgin’in hazır bulunduğu törenle imzayı atan genç yetenek Efe Tuğla “ Sancaktepespor gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana güvenen Yasin hocama çok teşekkür eder ; yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

Efe Tuğla Hakkında

2001 doğumlu olan genç yetenek; futbola Galatasaray Altyapısında başladı. Daha sonra Sancaktepe Belediyespor ve Bağlarbaşıspor forması giyen oyuncunun Akademi Liginde 50 maç tecrübesi bulunuyor.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam