reklam
reklam

ÖHO Başkanlarından İETT Genel Müdürü Alper Bilgili’ye Ziyaret

Eklenme Tarihi: 27 Haziran 2020, Cumartesi - 12:24   Okunma Sayısı: 132394
İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ve Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık ve ÖHO şirket Başkanları İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Naci Yağız,Mavi Marmara Ulaşım A.Ş. Başkanı Ramazan Gürler,Öztaş A.Ş. Başkanı Mehmet Tekin ve Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. Başkan vekili Nihat Pelen tarafından, geçtiğimiz günlerde İETT Genel Müdürlüğü görevine başlayan İETT Genel Müdürü Alper Bilgili’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili “İETT olarak Özel Halk Otobüsleri kurumları ile yakın işbirliği, istişare ve diyalogumuz devam edecek.”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden İETT Genel Müdürü Alper Bilgili , İETT misyonu ve vizyonu çerçevesinde Özel Halk Otobüsleri kurumları ile yakın işbirliği, istişare ve diyalog içinde olacaklarını belirtti.

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ve Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık “İstanbul halkına daha iyi hizmet etmek, hizmet kalitesini yükseltmek ve zor durumda olan esnafın sorunlarına İBB ve İETT yöneticileri ile işbirliği ve diyalog içinde çözüm bulacağız”

İETT Genel Müdür Yardımcısı Alper Hamdi Kolukısa’nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Göksel Ovacık ; İBB bünyesinde İETT denetiminde İstanbul halkına daha iyi hizmet etmek, hizmet kalitesini yükseltmek ve zor durumda olan esnafın sorunlarına İBB ve İETT yöneticileri ile işbirliği ve diyalog içinde çözüm bulacaklarını ifade etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: TUĞBA SARIKAYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam