reklam
reklam

TKYD ANADOLU’DA KURUMSAL YÖNETİMİ ANLATACAK

Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2019, Perşembe - 09:42   Okunma Sayısı: 142176
Türkiye’de kurumsal yönetim anlayışının tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi hedefiyle 600’ü aşkın bireysel ve 57 kurumsal üyesinden aldığı güçle faaliyetlerine devam eden Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği, Anadolu’da kurumsal yönetimi anlatacak. Anadolu’nun çeşitli illerinde sanayi odaları ve ihracatçı birlikleriyle toplantılar düzenleyecek olan TKYD, şirketlerin sürdürülebilirliğinin sağlanmasından, rekabet güçlerinin ve iyi yatırım alma potansiyellerinin artmasına kadar etkileri olan kurumsal yönetimin önemini Anadolu’daki iş insanlarına aktaracak. İlki 24 Eylül’de Aydın’da başlayan toplantılar İzmir, Ankara ve Adana ile devam edecek.

Kurumsal yönetim anlayışının ülke genelinde tüm şirketlerde yaygınlaşması amacıyla faaliyetler yürüten Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Anadolu’da kurumsal yönetimin önemini anlatmak üzere önemli bir adım attı. TKYD bu kapsamda sanayi odaları ve ihracatçı birlikleri ile işbirliğine giderek düzenleyeceği toplantılarda, kurumsal yönetim konusundaki bilgi birikimini Anadolu’daki iş insanlarına aktaracak.

Kurumsal yönetim anlayışı Ege’den Orta Anadolu’ya dalga dalga yayılacak

İlki 24 Eylül’de Aydın Sanayi Odası’nda yapılmış olan toplantı serisi; 25 Eylül’de İstanbul Sanayi Odası, 30 Eylül’de Ege Bölgesi Sanayi Odası, 1 Ekim’de Ege İhracatçı Birlikleri ve 23 Ekim’de Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri'nde yapılacak toplantılar ile devam edecek.

Feyyaz Ünal: “Düzgün işleyen bir kurumsal yönetim yapısı iyi yatırım çeker”

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de iyi yönetimin iyi yatırım çektiğini ifade eden TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Ünal,          “Düzgün işleyen bir kurumsal yönetim yapısı, tüm dünyada yatırımcıların şirkete duyduğu güveni, yatırım girişlerini, şirketlerin ve sermaye piyasalarının rekabet gücünü önemli ölçüde artırıyor. Kurumsal yönetilerek büyüyen şirketler aynı zamanda, faaliyet gösterdikleri ülkeleri de küçük şirket ülkesi olma riskinden çıkarıyor. Bu kapsamda ihracatçı birlikleri ve sanayi odaları ile toplantılar yapıp, kurumsal yönetimin önemini anlatacağız. Jenerasyon geçişlerinin iyi yönetilmesi gerektiğini, yönetim kurullarında çeşitliliğe mutlaka ihtiyaç olduğunu vurgulayacağız. Uzun vadede Türkiye’deki tüm sanayi ve ticaret odalarıyla işbirliği yapmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam