reklam
reklam

Engelli Aileleri ile Dayanışma Derneği Engellilerin Hizmetinde

Eklenme Tarihi: 17 Ekim 2018, Çarşamba - 09:36   Okunma Sayısı: 175741
Engelli aileleri arasında yardımlaşma ve dayanışma amacıyla Fatma Filiz TOMAR başkanlığında kurulan  Engelli Aileleri ile Dayanışma Derneği  Kartal Atalar Cad. Sümer Sk.’ta açıldı. Açılışa ilçe kaymakamı Abdullah Demir ve eşi Elif Demir, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhanettin Güler  ile Kartal ve Maltepe’den çok siyasi parti temsilcileri katıldılar.

İlk günde yoğun ilgi

Dernek Başkanının yaptığı tanıtım konuşması ve Kartal Kaymakamının konuşmasından sonra Kaymakam Demir tarafından kurdele kesilmesiyle açılış yapıldı. Ardından davetlilerin engelliler tarafından yapılan eserlerin bulunduğu sergiyi gezmesi ile tören sona erdi.

Kartal Kaymakamından gazetemize başarı dileği

Gazetemiz yazarı ve muhabirimiz Sinan Erdoğdu 1 Eylül 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı  Atama Kararnamesiyle Kartal Kaymakamı olarak atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Kartal Kaymakamı   Abdullah Demir’le kısa süreli muhabbet etti. Erdoğdu bu muhabbet esnasında kaymakamlık görevlisine  Tünaydın Gazetemizi uzattı. Kartal Kaymakamı Demir de gazeteyi inceleyeceğini belirterek; Tünaydın Gazetemize yayın hayatında başarı diledi.

Biz de hem Engelli Aileleri ile Dayanışma Derneğine hem de; Kartal Kaymakamı Abdullah  Demir’e başarılar diliyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam