reklam
reklam

Sultanbeyli 130 araçlık yeni otoparkına kavuştu

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2018, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 133633

İSPARK İstanbul genelinde otopark kapasitesinin artırılması amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan otoparkları modern işletmecilik anlayışı ile hizmete açan İSPARK, teknolojik imkânlarla mevcut otoparkların kapasitesini de artırıyor. Hedeflenen toplam sayı ise İstanbul’u 2019’a kadar yüz bin araçlık toplam kapasiteli otopark sayısına yaklaştırmak. Hedefe her geçen gün daha da yaklaşılıyor. Zira İSPARK’ın işlettiği otoparkların toplam araç kapasitesi doksan sekiz bine yaklaştı. 

İSPARK’ın yeni otoparkı Sultanbeyli İSPARK Emir Caddesi Zemin Altı Otoparkı 

İSPARK’ın bu anlamda  yeni hizmete aldığı  Sultanbeyli’de  belediye ve kaymakamlık binalarının hemen yanında açılan İSPARK Emir Caddesi Zemin Altı Otoparkı bölgede yaşanan yoğunluğu ve dolayısıyla otopark ihtiyacını  da ciddi ölçüde karşılayacak. 

Gün boyu ücreti 5 TL olarak belirlenen otopark, resmi dairelerde işlerini yapmak üzere bölgeye gelen ve aracını cadde üzerinde park ederek trafik oluşmasına sebep olan vatandaşlarımız için  de; düşük ücretle güvenli park hizmeti almalarına imkân sağlıyor.

Sultanbeyli İSPARK Emir Caddesi Zemin Altı Otoparkı’nın Sultanbeyli’deki vatandaşlarımıza ve İstanbul’a hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam