reklam
reklam

Yüksel Atabay Şükür'den “Geçmişten Geleceğe” sergisi

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 136493

Her hafta bir sergiyi bünyesinde ağırlayan Kartal Belediyesi hizmet binası fuaye alanı; bu hafta da Ressam Yüksel Atabay Şükür’e ait  “Geçmişten Geleceğe” başlıklı bir sergiye ev sahipliği yapmakta. Daha ilk gününden yoğun ilgi gören bu  sergiyi aynı alanda 30 Haziran’a kadar gezebilirsiniz. 

Ressam Yüksel Atabay Şükür  “Bilincim, yüreğim, fırçam işledikçe tuvalden tuvale sürsün uğraşayım.”

Daha önceleri yurt içinde ve yurt dışında çeşitli ülkelerde koleksiyonlarda resimleri bulunan ve 2002 yılında Kartal’da açtığı atölyesinde öğrencileriyle birlikte çalışmalarına devam ederek üçü kişisel olmak üzere 30’tan fazla sergiye katılan ve dördüncü kişisel sergisini  sanatseverlerle buluşturan Ressam Yüksel Atabay Şükür’ün bu konudaki  görüşlerini aldık ve bize şu yanıtları verdi.

“Böyle bir sergiyi buluşturmama vesile olan Kartal Belediyesi’ne ve belediye başkanı Op.Dr. Altınok Öz’e teşekkür ederim.  Uzun süren sanat yaşamının bir kolajı olan bu sergide, hem kendi çalışmalarım, em de öğrencilerle olan çalışmalarım yer almakta. Hayatım boyunca devam eden resim tutkusunun oluşturduğu 4.sergi bu. Bilincim, yüreğim, fırçam işledikçe tuvalden tuvale sürsün uğraşayım.” 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar “ Yaz boyu her hafta Kartal Belediyesi hizmet binası fuaye alanı yepyeni bir sergiye ev sahipliği yapacak.” 

Gazetemize sergi konusunda özel görüşlerini paylaşan bir diğer isim de; Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar oldu. Uçar’ın anlattığına göre hafta Kartal Belediyesi hizmet binası fuaye alanı sergisini sergilemek isteyen ressam ve fotoğrafçıların ilgi odağı olmuş vaziyette.

Uçar konu hakkında şu ifadeleri kullanıyor;

“ Sanata ve sanatçıya her zaman desteğini esirgemeyen Kartal Belediyesi ve Belediye Başkanımız Op.Dr Altınok Öz kendisine ve belediyesine gösterilen  bu yoğun ilginin karşılığını da sanatçılarla ve Kartal başta olmak üzere tüm sanatseverlerle paylaşıyor. Bunun son örneğini de değerli bir ressam ve aynı zamanda bir öğretmen olan Ressam Yüksel Atabay Şükür’ün ait  “Geçmişten Geleceğe” başlıklı sergisi oldu. Yoğun talep almaktayız sanatseverlerden ve sanatçılardan. Bu yüzden de yaz boyu her hafta Kartal Belediyesi hizmet binası fuaye alanı yepyeni bir sergiye ev sahipliği yaparak, sanata olan katkısını devam ettirecek. “ 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam