reklam
reklam

U17A 5.hafta

ÖZEL HABER

Günder Gençlik Kolları’ndan Birlik ve Beraberlik Gecesi

Eklenme Tarihi: 6 Mayıs 2018, Pazar - 09:00   Okunma Sayısı: 150597

İSTANBUL- Günder Gençlik, düzenledikleri bu kıymetli organizasyonla hem gelenek ve göreneklerimizi, örf ve adetlerimizi ve kültürel tüm güzelliklerimizi yaşatmak anlamında çok harika çalışmalarla  hem hemşerilerimize hem de gelecek yeni nesile değerli miras bırakmaktadır. Gençlik Kolları Birlik Programımıza katılan Sayın Gündüzlüler Dernek Başkanımız Feti Çetinkaya Beyefendi ve Değerli Yönetim Kuruluna, Sayın Siyad Genel Başkanımız Mehmet Kuru Beyefendi ve Siyad Ailesine, Sayın Boydef Genel Başkanı Abdullah Şirin Beyefendi ve Yönetim Kuruluna, Çekmeköy Sinoplular Dernek Başkanımız Sayın Adem Gıcık beyefendiye, muhterem iş dünyamızın enlerine, Aziz Günder Gençlik Kolları üyelerimize, gecemize güç katan Sinoplu Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurullarına saygılarımı sunuyorum.

Günder Gençlik Kolları yeni başarılı Yönetim Kurulu, üstün tecrübelerin ışığında yeni dönemde her bakımdan çok daha büyük işler başarmanın mücadelesini vurgulamakta ve göstermektedir. Her geçen gün başarı basamaklarını yükselten aziz hemşerilerine hizmet aşamasında temposunu daha da yükselterek çalışmalarına sevgi, birlik ve beraberlik katarak ilerlemektedir.

Birikimleri, emekleri ve üretkenlikleriyle Sinoplulara , insanımıza önem veren değerli tüm başkanlarımızı kültür insanlarımıza şahsım ve yönetim adına şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Günder Gençlik Kolları üyelerimiz ile birlikte Haftada  1, Ayda 4 kere olmak üzere düzenli  Futbol maçı ile spora ve üyelerimizin kaynaşması için sportif faaliyetler düzenleyerek daha çok gencimize ulaşmaktayız. Daha büyük başarılara ulaşmak için  spor müsabakaları ile güç kazanmaktayız.

Dileğim, Günder Gençlik Kolları takımımızın  ayağa kaldıran bu büyük başarının yaratacağı spor sevgisi ve coşkusuna yeni kuşaklar için hazırlanacak donanımlı tesis ve eğitim ortamlarıyla cevap verilebilmesi ve başarıların yeni nesillere aktarılabilmesidir. Bu konuda yeni bir hamlenin başlatılması için bu başarının bir vesile olacağını düşünüyoruz. İmkân sağlanırsa, önümüze yüksek hedefler konulursa, planlı ve disiplinle bir sürece bağlanırsa ve buna da inandırılırsa neler yapabileceğinin en güzel örneği tüm Hemşerilerimiz Görecektir Her Hafta Kaybedenin Olmadığı Futbol müsabakalarında oynayan tüm genç Gündüzlülere teşekkürler. Bu imkanı  sağlayan Gündüzlüler Dernek Başkanımız ve Yönetim Kuruluna tüm Gündüzlülere sevgilerimiz sunuyoruz.

Gündüzlüler Gençlik Kollarının   adım adım büyümesinden ve günden güne daha da ileri bir seviyeye ulaşmasından mutluyuz, gururluyuz.

Gündüzlülerin  üretken dernekçilik anlayışının teoriden çıkıp uygulamaya geçtiği anlardan birine daha hep beraber tanıklık ediyoruz. Gündüzlülere yakışan da budur.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON-SİNAN BERATLIGİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam