reklam
reklam

Tüketici Sorunları Derneği-TÜSODER yeni yılın ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleşirdi

Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 189176

İSTANBUL

Tüketici Sorunları Derneği-TÜSODER yeni yılın ilk Yönetim Kurulu toplantısını geçtiğimiz günlerde dernek merkezinde yaptı. Yönetim Kurulu öncesinde  derneğin bazı Genel Kurul üyeleri de dernek merkezine gelerek desteklerini ilettiler. 

Tüketici Sorunları Derneği-TÜSODER Başkanı  Dr. Deniz Öner’in  başkanlığında akşam üzeri başlayan Yönetim Kurulu; Sağlık Hukuku Uzmanı Av. Arb. Gültezer Hatırnaz Erol ,Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Özgür Karcıoğlu , Bilişim Uzmanı İsa Altun ,Genel Koordinatör, Gazeteci Serpil Çavuşoğlu ,Ekonomist Abdullah Kuruçay,Av. Aybüke Taşdemir ve Biyo Müh. Öğrnc., Dilan İnan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.   Toplantıda yeni TÜSODER Uzmanlık Komisyon ve Kurullarının oluşturulması, mevcutlarının yeni uzmanların katılımı ile güçlendirilmesi, üye başvurularının görüşülüp kabul edilmesi  karara bağlandı. 

Yeni yılın bu  ilk Yönetim Kurulu toplantısında, TÜSODER’in  önümüzdeki dönemde öncelik vereceği faaliyetleri konusunda ekip olarak ortak kararlar almış ve uygulamaya başlayacağı da öğrenildi .

Tüketici Sorunları Derneği-TÜSODER Başkanı Dr.Deniz Öner’den toplantı sonrasında yazılı açıklama  

Tüketici Sorunları Derneği-TÜSODER Başkanı Dr.Deniz Öner ise toplantıdan sonra bir açıklama yaptı. Açıklamada TÜSODER’in geçmişte olduğu gibi gelecekte de ortak tüketici sorunlarının çözümleri için gerekli yasal girişimleri uzlaşmacı, arabulucu olarak üstlenen bir yol haritası izleyeceği ve ülkemizin Tüketici Dernekleri arasında bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte olduğu vurgulandı. 

Tüketici Sorunları Derneği-TÜSODER Başkanı Dr.Deniz Öner tarafından yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi .

“TÜSODER bünyesinde bulunan ve her geçen gün yeni katılımlarla uzman havuzunu genişleten; sadece Tüketiciye değil, ürün ve hizmet sağlayan tüm kişi ve kuruluşlara da öncü bilinç kazandırmayı hedefleyen bir Tüketici Sorunları Derneği’dir.

Sadece sorunları gören, eleştiren ve tarafları birbiri ile çatıştıran değil; Geçmişte olduğu gibi gelecekte de ortak tüketici sorunlarının çözümleri için gerekli yasal girişimleri uzlaşmacı, arabulucu olarak üstlenen bir yol haritası izleyecektir

TÜSODER uzmanları ile yazılı, görsel medyayı da etkin bir şekilde değerlendirerek kısa sürede Ülkemizin Tüketici Dernekleri arasında bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

TÜSODER gönüllü uzman ekibimiz arasında olmak isteyenler bizimle her zaman bağlantıya geçebilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam