reklam
reklam

Herkes mutlu olsun, Güzel günler hep bizimle olsun

Köşe Yazarı: SELAMİ BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 17 Haziran 2019, Pazartesi - 10:08   Okunma Sayısı: 126974

Mutluluk ; yaşamımızın temel amacıdır. Tüm çabalarımız onun içindir. Yemek  yemek, gezmek, eğlenmek, para kazanmak, arkadaşlarla olmak, ibadet etmek, bir amaç için çabalamak, kendimizi geliştirmek vs. tümünün altında bize verdiği mutluluk vardır. Sadece olumlu davranışlar değil, olumsuz davranışlar ve yaşantılar da mutluluk amacına hizmet eder. Taziye görevini yerine getirmek,hastaya bakmak, inancı ya da düşüncesi için zorluklara katlanmak vb. gibi.

Davranışlarımızdan bazıları doğrudan bazıları ise dolaylı olarak bizi mutlu eder. Güzel bir yemek yemek direkt mutlu ederken, bir insana yardım etmek ise sorumluluk duygumuzun tatmin edilmesi nedeniyle dolaylı mutlu eder ve bu anlamda hayatı yaşarken bir insana ve bir canlıya sevgi ile bakmak sevgi ile dokunmak kadar mutlu edeci bir durum yoktur.

Mutluluk nedir biliyor musunuz ?

Sizler ve tüm insanlar  Herkesin Bir şeyle uğraştığını görüp o sıkılan insanlardan olmaman demektir.

Mutluluk; 

1 Ay ailesini görmeyen bir kişinin ailesine kavuşmasıdır.

Hor Görülen çocuğu bir kişinin herkese karşı çıkıp onu sevmesi ilgi göstermesi ve koruduğu zaman çocuğun yüzünde oluşan gülümsemedir.

Mutluluk En kötü anında bile iyi bir şey çıkarıp gülümseyebilmektir.

Kısaca Mutluluk  hayat bulmaktır  susuz kaldığında su bulmak gibidir;  gösterdiğiniz sevgiyi  ve sana karşı gösterilen sevgiyi herkes görür ama Sıcaklığını Sadece Sen Hissedersin dir mutluluk

Herkes mutluluk dolu bir hayat ister.Kime sorsanız herkes mutluluğun hakim olduğu bir gelecek hayal eder.Tüm çabasını da bunun için verir.Huzur veren, gülümseten,çok büyük anlam taşıyan bu duygu için yaşar.Sizlerde hep mutlu olun mutlu oldukça hayat bulun hep sevdiklerinizle sevgi ile kalın.

 

...

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam