reklam
reklam

Eminevim Engellileri Sevindirdi

Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2019, Pazartesi - 09:33   Okunma Sayısı: 144538
Engelli Vatandaşlar Elektrikli Tekerlekli Sandalyelerine Kavuştu

Engelli vatandaşların hayatına dokunmayı amaçlayan Eminevim, sosyal sorumluluk kapsamında engellilere özel düzenlediği etkinlikte 6 ihtiyaç sahibi aileyi tekerlekli sandalye sahibi yaptı. Eminevim Sefaköy Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 400 ailenin buluştuğu etkinlikte elektrikli tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelli vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Türkiye’de ilk defa ev ve otomobil sahibi olma yolunda faiz gibi önemli bir engeli ortadan kaldıran Eminevim, düzenlediği sosyal sorumluluk etkinliği ile engelli vatandaşları elektrikli tekerlekli sandalyelerine kavuşturdu. Engellilerin sosyal hayatın içinde daha fazla yer alması için hazırlanan proje ile 6 ihtiyaç sahibi aileye elektrikli tekerlekli sandalye hediye edildi. Sefaköy Konferans Salonu’nda düzenlenen kahvaltılı etkinlikte engellilere elektrikli tekerlekli sandalyeleri takdim edilirken duygu dolu anlar yaşandı. Hayallerine kavuşmanın heyecanını yaşayan engelli vatandaşların aileleri de bu sevince ortak oldu. Etkinliğe katılan 400 aileye yüzde 18 indirim imkânı da sağlayan Eminevim, elbirliği ile ev sahibi olma yolunda engelleri de ortadan kaldırdı.

 

 

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: RUHİ DENİZERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam