reklam
reklam

Yeşim Demir'le Rüya Yorumları

Köşe Yazarı: YEŞİM DEMİR   Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2019, Pazartesi - 10:27   Okunma Sayısı: 114771

Guzel bir haftasonu diliyorum hepimiz için Yaratandan ve GÜN AYDIN Olsun diyorum dünyaya.

Sevmekle başladı herşey, Allah kullarını Büyük bir AŞK ile yarattı. Şimdi sor bir bakalım kendine, ben kendimi, özümü beni yaratan Allahın beni sevdiği gibi seviyor muyum?

Kendime AŞK gibi değer veriyor muyum? Bugün bunu düşün, kendine sarıl, ellerini öp, bedenine dokun.Kendini hisset, derin nefesler al, çek içine hayatı. .Oh mis de..Şükret..Hamdet..Hayatın tadını çıkar, keyfini sür. .Aşk ı yaşayan ol..

Gelelim bu pazar ki rüyalarımıza.

RUMUZ; ÇARE KİM/ÖzGÜL

Merhabalar yesim hanim  Ben esimle ayrilma esigindeyim ve oldukca zor bir sürecten geciyorum. Dün rüyamda yesil bir ucan ejderha gördüm cok yakinimda. Üstte iki kücük ve onun altinda iki  büyük kanadi vardi.sonra gelip bir evin çatısına kondu ve sanki Tam onun icin yapılmış onun seklinde bir mühür gibi yerlesti oraya. Yardim ederseniz cok cok mutlu olurum. Sağolun. Namaste..

ANALİZİM; Merhaba Özgül, rüyandan analiz edebildiğime göre hayatın 4 ay içinde yeni bir elbise giyecek, dönüşecek ve bu senin ve hayatındaki kişiler için olumlu olacak.Ejderha gücü simgeler. Endişe etme hayat sana güç, kuvvet ve başarı verecek.Hayırlı olsun, yorumu takipte kal.4 ay sonra görüşürüz:))♥♥♥

Unutmayın, hatırlayın. .

RÜYA GÖRENİNDİR..

Rüyalarınıza sahip çıkın. .

Hoş Kalın, HOŞÇA KALIN

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam