reklam
reklam

Atık malzemeler birer sanat eserine dönüşecek

Eklenme Tarihi: 8 Eylül 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 131329


İSTANBUL

Okulların açılmasına sayılı günler kala çocuklarımız yaz tatillerinin son demlerini yaşarken alış veriş merkezlerinin etkinliklerine katılarak keyifli bir gün geçirebilirler. 
Açıldığı günden bu yana alış verişin yanında sanatsal etkinliklere de yer veren Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery’de, sanatçı Şinasi Göktürkler ‘Yersiz Yersizlik’ sergisi kapsamında 7-12 yaş aralığındaki çocuklarla atölye çalışması düzenleyecek. 
Atık bir malzemeyi resim aracına dönüştürerek, sanat üzerinden çocuklarda geri dönüşüm, çevre ve doğayı koruma konuları hakkında farkındalık yaratmayı amaçlayan Şinasi Göktürkler, yarın saat 15.30’da başlayacak olan ‘Baskı Resim Atölyesi’ ile çocukların kendileri için kalıcı birer sanat nesnesi yaratmasına yardımcı olacak. 
Atık köpük tabak veya kapların baskı resim yapmak için kullanılacağı atölye çalışması, çocukların keyifle vakit geçirmelerine ve aynı zamanda yeteneklerini keşfetmelerine de yardımcı olacak. Bu atölye çalışması ile çocuklar Şinasi Göktürkler liderliğinde hem el becerilerini geliştirecek hem doğayı koruma konusunda bilinçlenecek hem de eğlenecekler.
Etkinliğe katılım ücretsiz…

Editör: MAHMUT KILINÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam