reklam
reklam

Sıcak yaz günlerinde açık havada sinema keyfi

Eklenme Tarihi: 16 Temmuz 2017, Pazar - 16:00   Okunma Sayısı: 144601

İSTANBUL-  Havalar iyice ısındı ve kendimizi dışarıya attık.Yazın keyfini çıkarmak için sahil kenarlarında dolaşmak, sevdiklerimizle çay kahve eşliğinde güzel sohbetler yapmak ve tabi ki sinemaya gitmek başta gelir. Bunlardan daha da keyiflisi açık hava da sinema keyfi yaşamak olsa gerek. Çocukluğumda annemler anlatırlardı; sıcak yaz akşamları konu komşu toplanıp mahalledeki en yakın yerde kurulan açık havadaki sinema keyiflerini. Hatta bir çok Türk filmine konu olmuş açık havada yazlık sinema keyifleri. Tüm mahallenin akşam olduğunda birlikte toplanıp neşe içinde sinema seyrederek sıcak günlerde serin yaz akşamları yaşamanın adıdır yazlık sinemalar. Şimdilerde bir çok belediye yazlık sinemaları tekrar halkın beğenisine sunmaya başladılar. Bunların tanında bir çok büyük AVM’ler de ziyaretçilerinin açık havada sinema keyfini yaşamalarına olanak sağlayan etkinlikler düzenlemektedirler. 
Böylesine  güzel ve keyifli yaz akşamları yaşamamıza olanak sağlayacak Sinema Geceleri ile Akasya Park'ta tüm sevdikleriniz ile açık havada sinema keyfine varabilirsiniz. 
Dönemin en popüler ve ilgi gören filmlerinden bir seçki hazırlayan Akasya, yaz gecelerini renklendirecek gösterimlerine başlıyor. Sinema Geceleri’nin açılışı vizyoner yazaryönetmen James Mangold tarafından, şimdiye kadar yaratılan en büyük çizgi roman kahramanlarından birinin sinema destanındaki tamamlayıcı bölümü olarak Akademi Ödülü’ne aday gösterilen Logan Wolverine ile yapılacak. Hugh Jackman’ın başrolünü üstlendiği film 21 Temmuz Cuma gecesi saat 21.00’da gösterilecek.  
Film geceleri 28 Temmuz Cuma günü ise tüm zamanların en popüler film serilerinden Hızlı ve Öfkeli 8 ile devam ediyor. Gizemli bir kadının (Oscar ödüllü Charlize Theron) Dom’u kandırarak suça ve yakınlarının ihanetine sürüklediği serinin son filminde, Küba kıyılarından New York sokaklarına, Kuzey Kutbu’ndaki Barents denizinin buzlu düzlüklerine uzanan aksiyon dolu hikâyesi anlatılıyor. 

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam