reklam
reklam

Bölgesel Amatör Ligi'ne 13.hafta maçlarıyla devam edildi. 1.grubun ilk sırasında yer alan Beykoz İshaklıspor puan kaybetmesine rağmen liderliğini sürd

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2024, Salı - 16:29   Okunma Sayısı: 56906
Bölgesel Amatör Ligi'ne 13.hafta maçlarıyla devam edildi. 1.grubun ilk sırasında yer alan Beykoz İshaklıspor puan kaybetmesine rağmen liderliğini sürdürdü.

BAL Ligi 1.ve 2.grupta yer alan toplam 19 İstanbul takımının 13.hafta heyecanı çekişmeli, heyecanı ve bol gollü maçlara sahne oldu. 1.grupta 25 gol, 2.grupta ise 27 gol atıldı. On altı İstanbul takımının mücadele ettiği 1.grupta, haftaya lider giren Beykoz İshaklı evinde Beylerbeyispor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen, ilk sıradaki yerini korudu. Liderliği geri alma hesapları yapan ikinci sıradaki İstanbul Beylikdüzü ise evinde Nişantaşı engelini geçemedi. Taraflar 1-1'lik eşitliği bozamayınca sıralama değişmedi. Üç maç sonra golle ve galibiyetle tanışan Küçükçekmecespor, evindeki Anadolu FK galibiyetiyle üçüncü sıraya yükseldi. Üç maçlık galibiyet serisine İshaklı karşısında aldığı beraberlikle son veren bir maçı eksik Beylerbeyispor bir basamak gerileyerek 4.sıraya düştü. Yeni Ufukspor galibiyetiyle Maltepespor iki basamak yükselerek 5.sıraya yerleşti. Dört maçtır yenilgi yüzü görmeyen, ancak son iki haftadır da kazanamayan Nişantaşı yerini korurken, haftayı mağlubiyetle kapatan Anadolu FK, 7.sıraya geriledi. Grup sonuncusu Haliçspor'u 6-0 yenen İnkilapspor 8., Vefa galibiyetiyle beş maç sonra ilk kez kazanan Alibeyköyspor 9. ve Kartalspor'u evinde 1-0 mağlup eden Şile Yıldızspor haftayı 10.sırada tamamladı. Grubun düşme hattındaki son 6 takımı ise Sarıyer Yenimahallespor, Bayrampaşaspor, Kartalspor, Yeni Ufukspor, Vefa ve Haliçspor. Üç İstanbul takımının yer aldığı 2.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Feriköyspor deplasmanda Gölcükspor'u 5-0 yendi. Üst üste üçüncü galibiyetini alan Taçspor evinde Kapaklı'yı 8-0 yenerken, Tesislerinin açlışı yapılan İFA Spor evinde Diliskelesispor ile golsüz berabere kaldı.

Lider İshaklı galibiyeti koruyamadı

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta, haftaya lider başlayan Beykoz İshaklı evinde son üç maçtır yenilmeyen Beylerbeyispor'u konuk etti. Beykoz Stadındaki karşılaşmayı Muhammed Abbas Onay yönetirken, yardımcılıklarını Hasan Bostan ve Zafer Doğukan Asan yaptı. Karşılaşmanın 20.dakikasında ev sahibi takım atağında, defansın uzaklaştıramadığı top Deniz Pala'nın önünde kaldı. Deniz, kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi. 26.dakikada sol kanattan gelişen atakta, Deniz ceza sahası köşesinde kafayla topu Fırat'la buluşturdu. Fırat Küçükgülmez çaprazdan düzgün bir vuruşla fileleri havalandırınca Beykoz İshaklı farkı ikiye çıkartmış oldu. Müsabakanın 30.dakikasında Beylerbeyispor'dan Erhan kırmızı kartla takımını bir kişi eksik bıraktı. 34.dakikada sol kanattan gelişen konuk takım atağında ceza sahası dışında topla buluşan Onur Gündoğdu, on sekize girer girmez yaptığı vuruşla topu doksandan ağlara gönderdi. Bu golle ilk yarı ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğünde kapandı. İkinci yarının hemen başında sol kanattan Cengizhan'ın yaptığı ortayı ceza sahası içinde penaltı noktası üzerinde kontrol eden Can Çetin topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Beykoz İshaklıspor liderliğini devam ettirirken, yenilmezlik serisini de altı maça çıkarttı. Son üç haftadır 4-1'lik skorlarla galip gelen Beylerbeyispor'un ise üç maçlık galibiyet serisi son buldu.

 

Beylikdüzü fırsatı tepti

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta, liderliği geri alma planları kuran İstanbul Beylikdüzü evinde son üç maçında yenilgi yüzü görmeyen Nişantaşı'nı misafir etti. Kavaklı Hasan Doğan Stadındaki karşılaşmayı Recep Buğra Demirci yönetirken, yardımcılıklarını Özgür Öztürk ve Hasan Erdoğan yaptı. Maça hızlı başlayan İstanbul Beylikdüzü henüz 17.dakikada golle tanıştı. Ev sahibi takımın kazandığı penaltıyı Furkan Şimşek gole çevirince ev sahibi takım 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının 51. dakikasında Necmettin Adıyaman ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek İstanbul Beylikdüzü'nü bir kişi eksik bıraktı. 76. dakikada gelişen konuk takım atağında Hatip Cihan Evin'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan 2003 doğumlu genç oyuncu Can Acar, golü bularak eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca taraflar birer puanla sahadan ayrıldı. İstanbul Beylikdüzü'nün galibiyet hasreti üç maça yükselirken, Nişantaşı yenilmezlik serisini dört maça çıkarttı.

Küçükçekmece golü ve galibiyeti hatırladı

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta, son üç maçında gol atamayan ve hem gole, hem de galibiyete hasret kalan Küçükçekmecespor evinde geçen hafta Beylikdüzü'nü yenerek liderlikten eden Anadolu FK ile karşılaştı. Küçükçekmece Metin Oktay Stadındaki karşılaşmayı Can Çağatay Göker yönetirkeni yardımcılıklarını Baran Can Durmuş ve Anıl Gökberk Sarı yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakip kaleya üst üste ataklar yapan ve golü arayan Küçükçekmecespor, 38.dakikada Sefa Turan'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı atılan bu golle ev sahibi takımın üstünlüğünde geçildi. İkinci yarıda her iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Müsabakayı ilk yarıda bulduğu penaltı golüyle Küçükçekmecespor 1-0 kazandı. Böylece yeşil-beyazlılar üç maç sonra ilk golünü kaydederken, üç haftalık galibiyet hasretine de son verdi. Anadolu FK'nın ise üç maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Maltepespor'dan 'Altın' değerinde üç puan

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta, geçen hafta aldığı Sarıyer Yenimahallespor galibiyetiyle toparlanan Maltepespor evinde kötü gidişe 'Dur' demek isteyen Yeni Ufukspor'u ağırladı. Maltepe Hasan Polat Stadındaki müsabakayı Abdurrahman Faruk Avşar yönetirken, yardımcılıklarını Alican Ergincan ve Murat Demir yaptı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında her iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremezken, kalecileri geçemediler. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının 49.dakikasında ev sahibi takımın kazandığı penaltı vuruşunu Ali Yılmaz gole çevirrek Maltepespor'u öne geçirdi. 76.dakikada Batuhan Güzel kafayla topu bir kez daha filelerle buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti. Maltepespor maçtan 2-0 galip ayrılarak üst üste ikinci galibiyetini aldı. Yeni Ufukspor ise üst üste 6.deplasmanından da galibiyet elde edemedi. 

Taçspor gol yağdırdı

Bölgesel Amatör Lig 2. grupta, Taçspor, evinde Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor’u konuk etti. Karşılaşmayı Sakarya Bölgesi BAL Hakemi Muhammet Kantaroğlu yönetirken, yardımcılıklarını Abdulsamed Yeşilbaş ve Ömer Faruk Şahin yaptı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Taçspor, henüz 6. dakikada Muhammet Apuhan'ın serbest vuruştan attığı golle öne geçti. Muhammed Çetin skoru 2-0 yaptı. Yusuf Furkan Coşkun, 39. dakikada mükemmel bir röveşata golüne imza atarak farkı üçe çıkarttı. Ahmet Gündoğdu ilk yarının skorunu belirledi. İlk 45 dakikayı Taçspor 4-0 önde tamamladı. İkinci yarının 60. dakikasında Ali Kemal Yükseker serbest vuruştan attığı müthiş golle skoru 5-0 yaptı. Yusuf Furkan Coşkun, Eser Yayla ve Cemilcan Eryılmaz’ın ayağından bulduğu gollerle farkı açarak sahadan 8-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 Şile'nin Yıldız'ı parladı

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta, düşme hattının üstüne çıkmayı planlayan Şile Yıldızspor, evinde Kartalspor'u ağırladı. Şile Stadındaki karşılaşmayı Şakir Kepekçi yönetirken, yardımcılıklarını İlyas Samet Yelen ve Görkem Sağlam yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gittiler. İkinci yarının 82.dakikasında oyuna sonradan dahil olan Çetin Turan şık bir kafa golüyle topa ağlara göndererek ev sahibi takımı öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca Şile Yıldızspor maçtan 1-0 galip ayrıldı. Küçükçekmece galibiyeti ve Vefa beraberliğinden sonra Kartalspor'u da yenerek son üç maçında 7 puan toplayan yeşil-siyahlılar düşme hattının bir basamak üstüne çıkmayı başardı. Kartalspor ise son beş maçındaki dördüncü yenilgisini alarak düşüşünü sürdürdü.  

Kaynak: murat ilter
Editör: murat ilter

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam