reklam
reklam

Maltepe Giresunlular Derneği’nde geleneksel iftar zamanı

Eklenme Tarihi: 6 Haziran 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 158619

İSTANBUL

 Maltepe Giresunlular Derneği Eski başkanların ve derken üyelerini bir araya getirerek iftar sofrasında buluştu. Dernek Başkanı Erdi Akşen öncülüğünde düzenlenen iftar programında oruçlar açıldı ve arkasında çaylar içilerek sohbet edildi. Düzenlenen İftar yemeğine eski başkanlardan Ahmet Şehit, Alican Arıcan, İlyas Halilbeyoğlu, Fuat Ergül, Kenan Şahin ile yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri de  katıldı.
Erdi Akşen : Her yıl üyelerimizi bir araya getireceğiz 
Geleneksel olarak düzenlenen iftar programının önemine değinen    Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı Erdi Akşen "Öncelikle tüm halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu mübarek ayda tüm insanlar iftar sofralarında buluşarak sohbet etme imkanı buluyorlar. Küskünlerin barıştığı  ya da uzun zamandan bu yana birbirlerini görmeyen insanlar da buluşma imkanı buluyorlar. Giresunlular Derneği olarak her yıl elimizden geldiğince derken üyelerimizi bir araya getirmeye gayret edeceğiz" dedi 

Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam