reklam
reklam

Maltepe'de Ramazan coşkusu

Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2017, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 142820

İSTANBUL

Ramazan'ın ilk gününde her yıl olduğu gibi bu sene de Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından halka iftar yemeği ikram edildi. Ramazan etkinliği kapsamında İstanbul'un bir çok ilçesinde her yıl bir birinden güzel etkinlikler düzenleniyor. Belediyeler her yıl daha büyük daha geniş kapsamlı programlarla halkın hem maddi hem manevi ihtiyaçlarına hitap edecek etkinlikler hazırlıyorlar. Her akşam iftar menüsünün yanında çocuk tiyatrosundan orta oyununa, Nasrettin Hoca’dan musikiden dini sohbetlere kadar bir birinden özel etkinlik ile belediyeler halkın hizmetine sunuyorlar.
Kurulan çadırda, halka yemek dağıtan ve sonrasında da kısa bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Burada karınca kararınca, gönlümüzden ne koptuysa sizlerle paylaşıyoruz. Beş yıldızlı otellerdeki şatafat yok ama kuru ekmeği, bir tas çorbayı, yan yana, kardeşçe paylaşmayı bildiğimiz için burada toplanıyoruz. Hepinize şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi..
Daha sonra Maltepe'de il derneklerinin kurduğu standartları tek tek dolaşan Başkan Ali Kılıç Sinop standına da gelerek ‘’Sinopluların ayrı bir değeri vardır benim için; insanlığın, insan olmanın, dostluğun en çok olduğu yerdir Sinop. Ben de fahri Sinopluyum sizleri burada bir ay boyunca ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz‘’ diyerek standtan ayrıldı.
Benim için sayın Ali Kılıç beyin ayrı bir yeri vardır. İnsanları kim olursa olsun ayırt etmeden, hizmetini, güler yüzünü eksik etmediği için halk tarafından başarılı  bulunup seviliyor. Kolay gelsin diyorum başarılar diliyorum.

 

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam