reklam
reklam

“Kendini keşfet ve İyi Hisset!”

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2017, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 171749

İSTANBUL

 Geçtiğimiz  günlerde “Kendini keşfet, “İyi Hisset!” projesi ile  Cevahir’de 10 Mayıs’ta başlayıp 9 Temmuz’a kadar sürecek ve bütün ziyaretçilerine; kendilerini bulacakları ve daha iyi hissederek yaşamayı öğrenebilecekleri bir deneyim sunmayı planlayan Yazar Metin Hara, sevginin ve düşünce gücünün neler yapabileceğini bilimsel ve uygulamalı olarak Cevahir’de göstereceği etkinliğin haberini yapmıştım. 
Bu haberde Şehir hayatı büyük karmaşa ve koşturmacalar arasında devam ederken yetişmemiz gereken okul, iş ve benzeri yerlere bir an önce varmak adına hep bir telaş içinde geçer gider günümüz. Bu koşturmaca içinde stres en büyük hastalığımız olur neredeyse. İnsan stres altındayken kendini iyi hissedemez ve mutsuz olur. Rutin yaşamın içinde günlük koşturmacalarımızdan bir an olsun sıyrılmak ve kendimizi iyi hissetmek için çeşitli etkinliklere katılır ve kendimizi bulmaya çalışırız diyerek  tümü ücretsiz olarak gerçekleşecek olan etkinlik ve atölyelere katılan tüm ziyaretçiler kendi ürettikleri veya tasarladıkları ürünleri evlerine götürebileceklerini ve bu zaman içinde kendi farkındalıklarını hissedeceklerini ve bilgileneceklerini duyurmuş ve Biliyoruz ki bu iki ay içinde sizin de yolunuz Cevahir’e düşecek. Hep birlikte iyi hissedeceğiz! Demiştim. 
Ben de şehir hayatı karmaşası, yorgunluğu  ve stresten biraz olsun uzaklaşmak ve kendimi keşfedip iyi hissetmek adına rotamı Cevahir’e çevirdim. Bir kaç mağaza ziyaretimden sonra “Kendini keşfet, “İyi Hisset!” etkinliği için ayrılan bölüme geldim. Alış veriş merkezinin orta kısmına ayrılmış alan içinde belli zaman dilimleri arasında kendilerine ulaşan gruplara; İnsana güven eğitimleri, doğal sağlık reçeteleri, doğal güzellik kürleri, anneme çiçek buketi, doğala dönüş atölyesi, tezhip ve mandala atölyesi, çiçeklerle sabun süsleme sanatı ve aromaterapi atölyesi gibi çeşitli konularda bilgilendirme ve de eğitimcilerle birlikte yapılan etkinlik vardı. 
Benim orada olduğum günün programında ise Türkiye Aktarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı sayın Hande Polat hanımın namı diğer Baharat Kraliçesi’nin hazırladığı ‘’Aromaterapi ve Bitkisel Yağlar ‘’ konulu sunum vardı. Baharat Kraliçesi hazırladığı sunumda; Beden, zihin ve ruhun bir bütün olduğunu ve zenginliğin doğada bulunduğuna dikkat çekerek doğaya dönüşün olduğunu ve bu noktada bitkilerden elde edilen bitki öz yağlarının aromaterapi olarak kullanıldığından söz etti. 
Sayın Hande Polat hanımın hazırladığı sunumun ardından sıralarımızın üzerinde olan bitkisel yağlardan kendimize özel yağ karışımımızı hazırladık. 
Hande Polat hanım ile birlikte sunum gerçekleştiren Manevi Şifa terapisi (Esma-ül Hüsna ile terapi), Reiki, Bilinçaltı’nın işleyişi ve Şifalı Taş / Kristalterapi eğitimleri veren Çiğdem Aysan hanım da şifalı taşlar ve enerji konularında bilgiler verdiler. 
Her ikisini de pür dikkat dinledim ve kendim için paylar çıkardım. 
O gün benim için keyifli bir zamandı. Bitkiler ve öz yağları ve de aromaterapi konusunda en yetkili ağıdan bilgiler aldım. Sizler de Türkiye Aktarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Hande Polat hanımı ve Doğal Taşlar- Enerji uzmanı Çiğdem Aysan hanımı takip edebilir ve en doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam