reklam
reklam

Şampiyonluğu çocuklarıyla kutladılar

Eklenme Tarihi: 19 Haziran 2023, Pazartesi - 12:45   Okunma Sayısı: 68076
Şampiyonluğa ulaşan Ataşehir Doğuşspor'un iki futbolcusu Erhan Yeygül ve Ahmet Bal, şampiyonluk sevincini Babalar Gününde, çocuklarıyla birlikte kutladı.

 

İstanbul 2.Amatör Ligi 16.grupta, sahasında Yeni Sahraspor'u 6-3 mağlup eden Ataşehir Doğuşspor, şampiyonluğunu
ilan ederek 1.Amatör Lige yükseldi. Babalar günü oynanan, şampiyonluk maçında Erhan Yeygül ve Ahmet Bal, çift sevinç yaşadılar.
İki futbolcunun çocukları babalarının şampiyonluk sevincine ortak olmak için bu önemli maçta onları yalnız bırakmadılar.
Ahmet Bal'ın çocukları Beril Bal (7) ve Beren Bal (6) ile Erhan Yeygül'ün çocukları Ceren Yeygül (8), Faruk Eren Yeygül (5) sahaya babalarıyla birlikte çıktılar. Maç boyunca, babalarına olan desteği bir an bile olsa bırakmayan minik taraftarlar, hakemin bitiş düdüğü ile birlite sahaya koşarak, babaların hem şampiyonluğunu, hem de babalar gününü kutladılar.

Erhan Yeygül ''Şampiyonluğu aileme armağan ediyorum''

Şampiyonluk sevinci ile birlikte çocuklarının şampiyonluk sevincine ortak olmalarının kendileri için en büyük armağan olduğunu söyleyen Ataşehir Doğuşspor'un başarılı defans oyuncusu Erhan Yeygül, ''25 yıllık futbol hayatımda, 10 şampiyonluk sevinci yaşadım. Kızım Ceren 2014 doğumlu. O zamandan bu zamana son sampiyonlukla birlikte 4 şampiyonluk yaşadı.
Oğlumun Eren'in ilk şampiyonluğu oldu. İnşallah çocuklarıma iyi ve örnek bir baba oluyorumdur. Her şey onlar için. İlk önce bir baba olarak, vatana millete faydalı olacak sekilde çocuklarımı yetiştirmek ve sporun her dalında olmalarını sağlamak istiyorum. Onların sporu sevmesi için elimden geleni yapiyorum. Hem iş hayatın, hem futbol derken, aileme zaman ayırmak hiçte kolay olmuyor. Bunların yapmak için sevmek ve istemek lazım. Ve ailemin ve çocuklarımın desteği futbol yaşantımda çok önemli. Özellikle de eşimin desteği benim başarımdaki en önemli itici güç. Bir gün bile olsa, 'gitme' dediğini duymadım ve findik ailemin hep destegini gördüm. Bu nedenle bu şampiyonluğu aileme armağan ediyorum'' diye konuştu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam