reklam
reklam

Bakan Fikri Işık Ataşehir’de şehit ve gazi aileleri ile görüştü

Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 153230

İSTANBUL- İlk olarak Ataşehir Bölgesindeki Şehit aileleri ve Gazileri ile bir araya geldi. Şehit ailerleri ve 15 temmuz Gazileri ve Kore Gazileri ile tek tek ilgilenerek, bir konuşma yaptı.
Bakan Işık, yaptığı konuşmada ‘’Uğrunda severek gözlerini kırpmadan Şehit olan insanlar olmasa, bugün bu vatanda hür ve bağımsız yasayamazdık. Din için vatan millet, mukadderat için canlarını feda etmiş bütün Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim şefaatlerine nail etsin. Bizim şehitlerimize iki tane önemli sorumluluğumuz var. Onların emaneti olan uğrunda canlarını verdikleri vatana ve ailelerine sahip çıkmak, ailelerinin devlet olarak tüm ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılamaktır.’’ Dedi.  
Daha sonra Hanımlar Soruyor programına konuk oldu. Bakan ışık burada hanımların sorularını tek tek cevapladı. Hanımlardan birisi şöyle bir soru sordu. 
‘’Sandıklardan hayır çıkarsa ne olur? dedi.
Savunma Bakanı Fikri Işık da şöyle cevaplandırdı. 
‘’Bu güne kadar bu sandıklar hiç zaman yanlış söylemedi. Nasıl bir Türkiye istediğinize siz halk karar verecek. PKK ya inat Fetoya inat bu yeni sistemi hayata geçirelim ki bir daha Türkiye koalisyon dönemine dönmesin. Mühür halkın elinde olacak beğenmediğiniz taktirde geri iktidarı değiştirebilirsiniz’’ dedi.
Başka bir hanımın sorusu da şöyleydi. 
Sayın bakanım neden Avrupa devletleri, Türkiye’deki referandum için neden karşı çıkıyorlar ?
Bakan Işık; ‘’Savunma sanayimiz çok iyi noktaya geldi. Avrupadaki siyasetçiler arasında, hasbihane sebeblerin den biri de Türkiye'nin Savunma sanayide çok iyi bir yere gelmesi. Türkiye kendi tüfeğini bile dışardan alıyordu. Şimdi yüzde 60 kendi silahımızı yapıyoruz. Hedefimiz yüzde 80 çıkarmak, kendi uçağımıza kendi füzemize çalışıyoruz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam