reklam
reklam

Maltepelim Huzur Evi Derneği’nden kermes

Eklenme Tarihi: 3 Nisan 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 144052

İSTANBUL- Maltepelim Huzur Evi Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kermes bu yıl Maltepe  Prof. Dr Türkan Saylan Kültür Merkezinde ” Üreterek Genç Kalanlar” temasıyla düzenlediği  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın ev sahipliği yaptığı kermese Maltepelim Huzur Evi Derneği Başkanı Evin Gençosman
oğlu, Maltepe Halk Eğitim Müdürü ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile  birçok sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de aralarında olduğu  geniş bir katılım vardı. Huzurevi sakinlerinin yıl boyu hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerinin de yer aldığı kermese Yağlı boya tablo, ahşap boyama, mum, boncuk işleri, sandıklar, kumaş boyamalar kermese katılanlar tarafından büyük beğeni topladı.
Ali Kılıç : ”El emeği göz nuru eserler, birlikte çalışmanın ürünüdür ”
Maltepe Huzurevi sakinlerinin el emeği ile işledikleri eserlerin sergilendiği serginin açılışında konuşan Kılıç, “Her biriniz Mustafa Kemal Cumhuriyetinin birer abidelerisiniz. Bilgi, beceri ve tecrübe her birinizi insan-ı kamil yapmıştır. Bu kolay değil. Sizler geçmişle gelecek arasında bir köprüsünüz. Huzurevi bünyesinde yaşamını devam ettiren ve bu sergiyi bizlere sunan sizlerin tecrübesi bizler için çok gençtir. El emeği göz nuru eserler, birlikte çalışmanın ürünüdür. Anadolu insanın gülen yüzü, çağdaş yüzü, sembol yüzü  Türkan Saylan‘ın adını taşıyan bu kültür merkezimizde bu sergiyi açmaktan dolayı çok mutluyum” diyerek mutluluğunu dile getirdi. 
Evin Gençosmanoğlu: “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep onların yanında olacağız.” 
‘’Amacımız huzurevi sakinlerine hayatlarının 2. baharlarını mutlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Ömrünü vatan ve millet için harcayan, ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmekle geçiren huzurevi sakinlerimize sahip çıkmak, onların dertleriyle dertlenmek bizim hem örfümüzde, hem de yönetim anlayışımızın öncelikleri arasında. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep onların yanında olacağız’’ dedi. Başkan Gençosmanoğlu kermese destek olanlara teşekkür etti.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam