reklam
reklam

İstanbul’daki Saraydüzü sakinleri kahvaltıda buluştular

Eklenme Tarihi: 3 Nisan 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 157994


İSTANBUL- Saraydüzü İlçesi, Boyabat’a bağlı bir bucak merkezi iken, 1990 yılında ilçe statüsü kazanmıştır. Sarayadüzü İlçesi, 34 köyden oluşmakta ve İstanbul'da 24 köy derneği olan bir ilçedir.
Sinop Saraydüzü  İlçe Derneği’nin  her yıl geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı programının bu yılda 6. düzenlendi. Bu yıl ilk defa Siyad Ataşehir Şubesi’nde yapıldı. Programa da Saraydüzü İlçe Derneği Başkanı Recep Öztürk, ‘’Saraydüzü İlçe’sine bağlı tüm köy dernekleri ile birlikte hareket ederek etmeliyiz, bir araya gelerek birlikte program yapmalıyız’’ dedi. Toplantıya Saraydüzü Bahçeköylü olan SİYAD Onursal Başkanı İsmail Kabakçı, TV programcısı Şair Zeynel Parmaksız, Tüsidef Başkanı Basri Kaptan, Sinop Haber muhabiri Selim Çelikler. Sinop medyasından Ömer Akyüz, Saraydüzü köy dernek Başkanları  ve üyeleri katılarak Saraydüzü Derneği’nin bundan sonra daha aktif olması için çalışmalara başlayacaklarını dile getirdiler. Siyad Onursal Başkanı İsmail Kabakçı, bir konuşma yaparak, ‘’Siyad’ın beş şubesinin başkaları Saraydüzülüdür, Sarayadüzü İlçe Derneği olarak Şube veya lokal kurması gerekmiyor, sadece İstanbul’daki  köy dernek Başkanları ve üyelerini bir araya getirerek düzenli olarak toplanmamız ve bir yol haritası oluşturmamız gerekiyor’’ dedi.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam