reklam
reklam

Grubunda lider Küçükçekmece Sinopspor’da hedef şampiyonluk

Eklenme Tarihi: 19 Mart 2022, Cumartesi - 20:06   Okunma Sayısı: 62689
Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grupta 14. Hafta sonunda grubunda lider olan Sinop’u İstanbul’da başarıyla temsil eden Küçükçekmece Sinopspor, bitime 4 hafta kala yönetim teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek şampiyonluk için kenetlenirken, özel bir yemekte buluştular. Yemeğe Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu da katlım sağlarken, Kaymakam Bedirhanoğlu’na plaket takdim edildi.

Küçükçekmece Sinopspor camiası şampiyonluk için tek yürek!

Küçükçekmece Sinopspor’un yönetimi teknik heyet ve futbolcuları özel bir yemekte buluştu. Yemeğe  Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu da katıldı ve Küçükçekmece Sinopspor’a baaşrı dileklerinde bulundu.

Yemekte konuşan Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan Küçükçekmece Sinop Spor olarak tarihi bir sezon geçirdiklerini ve ilklere imza attıklarını kaydederek,  şampiyonluğa çok yakın olan Küçükçekmece Sinopspor’da tarihi yazan teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederek  “Tarih yazmaya devam ederek bu takımı 3.Lige çıkaracaklarını kaydederek sizlerle gurur duyuyorum “ dedi.  Başkan Orhan Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu’na teşekkür ederek “ Her zaman kaymakam beyin desteğini hissediyoruz. Kıymetli katkıları için camiamız adına çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu’ndan  Küçükçekmece Sinopspor’a destek mesajı “Bu yol şampiyonluk yolu olsun.”

Daha sonra konuşan Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu  da yapmış olduğu konuşmada ” Küçükçekmece Sinop Spor Küçükçekmece’de herkesi temsil ediyor. BAL’da ilçemizi temsil eden tek takım. Başkan Rafet Orhan’daki heyecanı siz futbolcu kardeşlerimdeki o ışıltıyı görüyorum. Bu yol şampiyonluk yolu olsun inşallah. 4 hafta sonra şampiyonluk yemeğinde de birlikte olalım. Ben Başkan Rafet Orhan ve bu takımın her zaman yanındayım. Şampiyon olacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu’na kulübe katkı ve desteklerinden dolayı bir plaket ve isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Yemekte futbolcular ve teknik heyette Başkan Rafet Orhan ve yönetim kuruluna şampiyonluk sözü verirken,  yemeğin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam