reklam
reklam

Genç futbolcu Ahmet Yıldırım’ın dikkat çeken yükselişi

Eklenme Tarihi: 14 Şubat 2022, Pazartesi - 12:22   Okunma Sayısı: 76641
U19 Lig Bölgesel Gelişim 2. Grupta yer alan takımlarından Sancaktepe Futbol Kulübünün yetenekli oyuncusu Ahmet Yıldırım, oynadığı maçlarda gösterdiği performansı ile fark yaratıyor.

Başarılı futbolcu takımının hem defansına hem de hücum gücüne önemli katkılar veiyor

2004 Doğumlu oyuncu futbola Taşdelenspor altyapısında başladı. Başarılı futbolu ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu,  bundan 5 yıl önce Sancaktepe Futbol Kulübünün altyapısına transfer edildi. Sancaktepe Futbol Kulübünde iyi bir eğitim ile kendini geliştiren Ahmet Yıldırım sağbek ve sağ açık oynuyor. Hafta içi maçında U19 Lig Bölgesel Gelişim maçında Modafen takımına karşı oynanan maçta başarılı bir futbol sergileyen 18 yaşındaki oyuncu güçlü fiziği ile takımının hem defansına hem de hücum gücüne önemli katkılar yapıyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam