reklam
reklam

MALTEPE ÇERKES DERNEĞİ YENİ YERİNE TAŞINDI

Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2022, Salı - 14:31   Okunma Sayısı: 82946

Maltepe'de yıllardır hizmet veren Maltepe Çerkes Derneği 8 Ocak cumartesi günü düzenlenen güzel bir törenle yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Unutulmaz çerkes şarkılarının da sunulduğu açılış da davetliler coşkulu ve neşeli saatler yaşadılar, çoğu davetlilerden çoğu söylenen çerkes şarkılarına eşlik etti.

Dernek Başkanı Murat Özden ve yönetim kurulu üyelerinin büyük çabaları ile dernek hizmetleri Feyzullah Mahallesi Tarla Sokak Numara 1 adresindeki bu yeni lokalinde çeşitli aktiviteler, çerkes yemekleri ve hafta sonları da canlı çerkes müzikleri sunacak.

İleri ki dönemlerde de çeşitli kurslarla çerkes hemşerilerine çerkesce okuma yazma, çerkes müziği gibi çeşitli kurslar ve çerkes dansları gibi hizmetler de sunacak.

8 Ocak cumartesi günkü açılışa AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri,  iş insanı ve İstanbul İl Genel Meclisi eski üyelerinden Muammer Akkaya ve seçkin davetliler ile yerel basın mensupları katıldı. Davetlilere çerkes böreği ve içeceği ikram edildi. Derneğe üye olmak isteyen çerkes kökenli hemşerilere üye kaydı da yapıldığı belirtildi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ-BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam