reklam
reklam

Pendik Fikret Cesur hocayı son yolculuğuna uğurladı

Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2021, Çarşamba - 09:28   Okunma Sayısı: 103506
Pendik Çarşı Camii Baş İmam Hatibi Fikret Cesur son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Cesur’a son vazifelerini yapmak için binlerce insan cenaze namazına katıldı.

Pendik Çarşı Camii Baş İmam Hatibi Fikret Cesur’u son yolculuğuna binlerce vatandaş uğurlarken, caminin bahçesi tamamen doldu

Tedavi gördüğü Covid-19 hastalığı nedeniyle vefat eden Pendik Çarşı Camii Baş İmam Hatibi Fikret Cesur, 25 Aralık Cumartesi günü ikindi namazına müteakip, Pendik Sahil Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zümrüt Vakfı Erenköy Kur’an Kursu Haziresi’nde toprağa verildi.

Cenaze namazına TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı , Pendik Belediyesi Eski Başkanı Dr. Kenan Şahin, Pendik Müftüsü Musa Bilgiç, Pendik’te daha önce görev yapmış müftüler, din görevlileri ve siyasi parti temsilcileri, dernek yöneticileri, eğitim camiasının temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Fikret Cesur hocayı son yolculuğuna binlerce vatandaş uğurladı. Pendik Sahil Camii tıklım tıklım dolarken, Cenaze namazının ardından Merhum Fikret Cesur’un naaşı tekbirlerle cenaze aracına götürüldü.

Biz de gazetemiz olarak Merhum Fikret Cesur’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve taziyelerimizi iletiyoruz.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam