reklam
reklam

İYİ Parti Pendik Örgütü 4 bininci üyeye ulaştı

Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2021, Cumartesi - 23:19   Okunma Sayısı: 67890
İYİ Parti Pendik İlçe Teşkilatı 4 bininci ve 125 yeni üye kayıtları dolayısı ile Pendik ilçesi Esenler Mahallesi Özlem VİP Düğün Salonu’nda bir organizasyon gerçekleştirildi.

Organizasyona İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas,  Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul Vekili Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, GİK Üyeleri, Celal Karapınar, Emine Küçükali, Prof. Murat Karaman, İsmet Koçak, Cevat Saraç, Spor Komitesi Başkanı Vedat Bayram, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyeleri, Ağaç Peyzaj A.Ş Genel Müdürü Ali Sukas, Miniatürk Müdürü Ayse Çağlayan, İYİ Parti İl ve İlçe yöneticileri katıldılar.

 

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan; “ Halkımızın göstermiş olduğu yakın ilgi, moral ve motivasyon anlamında bizi tetikleyerek çalışma azmimizi artırdı. Bugün 4 bine ulaşan üye sayımızın 40 binlere ulaşacağından şüphem yok”

Göreve başladıklarından bu yana  ekip arkadaşları ile hafta içi hafta sonu demeden mesai tanımaksızın ilçenin tüm mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir arada olduklarını ve parti politikalarını ifade ettiklerini belirten İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan; “ Halkımızın göstermiş olduğu yakın ilgi, moral ve motivasyon anlamında bizi tetikleyerek çalışma azmimizi artırdı. Bugün 4 bine ulaşan üye sayımızın 40 binlere ulaşacağından şüphem yok” ifadelerini kullandı.

Üye Katılım Töreninin sonrasında İYİ Parti heyeti, 2. Bölge Teşkilat Temsilciliği’nin açılışını gerçekleştirdi. Daha sona Kurtköy’de esnaf ve vatandaşları da dinleyen heyet , mahalle muhtarı Hüseyin Ekşi’nin de misafiri oldular.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam