reklam
reklam

Beykoz Çavuşbaşıspor’dan dört önemli transfer

Eklenme Tarihi: 17 Kasım 2021, Çarşamba - 09:05   Okunma Sayısı: 91422
Süper Amatör Lig 6. Grubun iddialı takımlarından Beykoz temsilcisi Çavuşbaşıspor, son oynadıkları takımlarda şampiyonluk yaşayan 4 futbolcu ile anlaştı.

Şu ana kadar oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 3 puanla 6. Sırada bulunan Beykoz Çavuşbaşıspor, eksik gördüğü bölgelere yeni oyuncularla takviye yaparak 3. Hafta maçına hazırlanıyor.

Beykoz Çavuşbaşıspor Teknik Sorumlusu Osman İnan”Yeni transferler ile mevcut oyuncuların uyumu, kaynaşması ile antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz galip gelerek üst sıralara tırmanmaktır.”

Beykoz Çavuşbaşıspor Teknik Sorumlusu Osman İnan yaptığı açıklamada şunları söyledi” Yeni transferler ile mevcut oyuncuların uyumu, kaynaşması ile antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Hafta sonu evimizde Çeliktepe Ümitspor’u misafir edeceğiz. Hedefimiz galip gelerek üst sıralara tırmanmaktır.”.

 

Teknik Sorumlu Osman İnan’ın raporlarına göre anlaşılan oyuncular şunlardır;

Evren Karası (1995 doğumlu – Stoper )

Okan Yılmaz (1995 doğumlu – Orta saha )

Ardacan Bulut (1999 doğumlu – Ön libero )

Güneş Erdem Karacakurtoğlu (1999 doğumlu – Kanat/Forvet)

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam