reklam
reklam

Geçmiş Olsun Burhan Güler

Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2021, Cumartesi - 10:38   Okunma Sayısı: 128845

 

Yardım organizasyonlarıyla gece gündüz demeden tüm imkânlarını canlılara adayarak yeni yardım çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucusu ve Dernek Başkanı Burhan Güler sevenlerini korkuttu.

Dernekte otururken kalp krizi geçiren ve hemen ardından Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güler 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra servise alındı. Böbreklerinde de rahatsızlık olan Güler’in durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Öte yandan Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 14 Kasım’da Maltepe- Wonderland Tesislerinde düzenleneceği açıklanan kahvaltının tarihini 5 Aralık Pazar Gününe erteledi. Kahvaltıdan elde edilecek gelirler öğrenciler için burs olarak kullanılacak. Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yardımda bulmak veya kahvaltıya katılmak isteyen ya da gönüllü olmak isteyenler derneğe ait 05354227120 veya 02163054245 telefon numaralarını arayabilirler; ya da derneğin Facebook adresi olan https://www.facebook.com/UmutTreniDernegi/ sayfasında daha detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Biz de gazetemiz olarak Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucusu ve Dernek Başkanı Burhan Güler’e geçmiş olsun ve acil şifalar diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam