reklam
reklam

GÜL DİKENSİZ TİYATRO PROVASIZ OLMAZ

Eklenme Tarihi: 7 Kasım 2021, Pazar - 01:07   Okunma Sayısı: 97662
TİYATRO MİZAH EVİ OYUNCULARI “PROVA PROVA” İSİMLİ OYUNLA PERDELERİNİ AÇIYOR

İSTANBUL-Yeni tiyatro sezonun açılmasıyla birlikte tiyatrolar da tam gaz provalara başlayıp oyunlarını sahnelemeye başladılar bu tiyatrolardan biri de Tiyatro Mizah Evi Oyuncuları. Sezona iki oyunla hazırlık yapan Tiyatro Mizah Evi Oyuncuları Kasım ayında  “Prova prova” isimli oyun ile perdelerini açıyor. 

2 perdelik “Prova prova” isimli komedi oyunun konusu kısaca şöyle; İrfan eski bir komedyendir Bir zamanlar gittiği yerlerde yaptığı gösterileri büyük ilgi görüyor, turnelerde hayranları tarafından yolları kesiliyor, oynadığı salonlarda cam çerçeveler kırılıyordu.  Sahneleri bıraktıktan sonra yeni komedyenler ve oyuncular çıkınca zamanla unutulmuştur. Yıllar sonra eski şaşalı günlerini özleyen İrfan oyuncu arkadaşlarını toplayıp yeniden bir tiyatro kumpanyası kurmaya karar verir. Bir organizatör sayesinde eski tiyatro ekibi bir araya gelir ve provalara başlanır fakat unuttukları bir şey vardır yeni komedyenler türemiş seyirci ile birlikte komedi anlayışı da değişmiştir. 

Televizyon ve dizilerden tanınmış oyuncuların rol aldığı 2 perdelik komedi “PROVA PROVA” isimli oyunu Emin Özbey yazdı Ortans Kıvanç yönetti. Oyunda Mehmet Özden Pekcan Türkeş Ortans Kıvanç Gülşah Yaprakçı Evin Örnek ve Emin Özbey rol alıyor.

Ekip “Prova prova”  isimli oyundan başka geçmiş sezonda birçok yerde sahnelen ve Engelli kardeşlerimizin sorunlarını anlatan  “Engelime Engel Olma” isimli oyunu da sahneleyecek.  Bu oyunda Ortans Kıvanç Mehmet Özden Gülşah Yaprakçı Emin Özbey Esen Çalışan Deniz Akyol ve İhsan Ustaoğlu rol alıyor. Oyunu Emin Özbey yazdı İhsan Ustaoğlu yönetti.

GÜLMEYE GÜLDÜRMEYE GELİYORUZ

Tiyatro Mizah Evi Oyuncuları kurucusu ve oyun yazarı Emin Özbey gazetemize şunları söyledi.“ 

Pandemiden dolayı uzun bir zamandır perdelerimiz kapalıydı, bütün tiyatro ekipleri gibi bizlerde yeniden perdeleri açmanın heyecanını yaşıyoruz kasım ayında bir haftalık Güneydoğu turnemiz olacak daha sonra İstanbul’da oyunumuzu sahneleyeceğiz. Çok değerli usta oyuncu arkadaşlarla iyi bir ekip oluşturduk.  Bizler provalarımızda çok gülüyor çok eğleniyoruz bizler bu kadar eğlenip güldüğümüze göre seyircilerimiz daha çok gülüp eğlenecektir, pandemi deprem sel gibi birçok felaket yaşadık çok acılar yaşadık bu kadar acı yeter üzüntü stres karamsarlık bitsin artık GÜLMEYE GÜLDÜRMEYE GELİYORUZ.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE AVCI

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam