reklam
reklam

Pendik’te Faaliyet Gösteren 60 Spor Kulübüne Yardım

Eklenme Tarihi: 13 Ekim 2021, Çarşamba - 01:30   Okunma Sayısı: 77599

4-10 Ekim Amatör Spor Haftası dolaysıyla  İstanbul’un Pendik ilçesinde  Pendik Belediyesi’nce etkinlik gerçekleşti. Etkinlikte, Pendik’te faaliyet göstermekte olan 60 spor kulübüne spor malzemeleri yardımında bulundu. Törende konuşan Pendik Belediyesi Başkanı Ahmet Cin: “Pendik spor ve gençlik faaliyetlerinde etkin olan bir ilçe. Projelerimiz ve yeni tesislerimizin çalışmaları da devam ediyor. Kanı kaynayan bir gençliğimiz var, ne yapsak az.” dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin “Pendik, spor ve gençlik faaliyetlerinde etkin olan bir ilçe. Kanı kaynayan bir gençliğimiz var, ne yapsak az.”

Pendik- Kurtköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve bu yıl Pendik’te faaliyet gösteren 60 spor kulübüne destek sağlanan törene Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Aydoğdu, Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Eşref Şeneroğlu ve ilçe genelinde faaliyet gösteren spor kulüpleri katıldı. Konuşmasında yeni açılan ve yapımı devam eden spor tesislerine dikkat çeken Başkan Ahmet Cin şunları söyledi : “Geçtiğimiz sene bu yardımlarımızı spor kulüplerimize yapmıştık; ancak pandemi sebebiyle tören yapamamıştık. Pendik, spor ve gençlik faaliyetlerinde etkin olan bir ilçe. Geçenlerde yeni spor tesisimizin açılışını gerçekleştirdik ve altın madalya alan bir boksörümüz Busenaz kardeşimizin adını verdik. Önümüzdeki günlerde diğer yeni spor komplekslerimize olimpiyat şampiyonlarımızın ismini vermek suretiyle açacağız inşallah. Kanı kaynayan bir gençliğimiz var, ne yapsak az.”

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Aydoğdu ve Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Eşref Şeneroğlu’ndan teşekkür mesajı

Törende malzeme desteğini Başkan Ahmet Cin takdim etti. Törende konuşmaya yapan Ramazan Aydoğdu: “Gençlik ve spor ilçesi Pendik’imizdeki etkinlikleri için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Eşref Şeneroğlu yapılan yardımlar hakkında “Amatör Spor Kulüpleri haftasında böyle bir etkinlik düzenledikleri için belediye başkanımızı kutluyorum.” diyerek teşekkür etti. Törende aynı zamanda sporcuların gösterilerine de yer verildi.Pendik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Sporcuları tarafından Karate ve Kick Boks gösterisi gerçekleştirildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: TUĞBA SARIKAYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam