reklam
reklam

Çamlıcaspor Tesislerindeki Halı Saha yenilenerek hizmete girdi

Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2021, Perşembe - 15:48   Okunma Sayısı: 66504
Ümraniye’nin köklü kulüplerinden Çamlıcaspor’un kulüp tesislerinde bulunan Halı Sahanın zemini, Çamlıcaspor Kulüp Başkanı Ali Albayrak’ın girişimleri sonunda kısa sürede yenilenerek hizmete sokuldu.

Yıpranmış ve kullanılmaz hale gelen Halı Sahanın kısa sürede yapılarak mükemmel bir görünümle hizmete açılması kulüpte sevinçle karşılanırken, kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“ Tüm camiamızın hevesle beklediği Halı sahamızın zemin değişimi nihayet tamamlandı. Gerçekten yoğun tempoda sadece 5 gün içinde her şeyiyle teslim aldık, bu aşamada herzeyi en ince noktasına kadar titizlik gösteren ve bedenen de her şeyini veren başta Başkanımız Ali Albayrak olmak üzere Ahmet Temizkan Başkanımıza maddi manevi desteklerini  hep üzerimizde  hissettiğimiz Dursun Demirci Başkanımıza, Başkan yardımcımız Sayın İsa Öksüz’e, A-takım Genel kaptanımız ve başkan yardımcımız Sayın Osman Kara’ya, tüm yönetim kurulu üyelerimize, Duayenimiz Çamlıcaspor sevdalısı Sayın Aydın Işık Bey’e Alt yapı sorumlumuz Vehbi Albayrak  hocamıza, üyemiz ve camiamızın sevilen ismi  Sayın Hakkı Bakır’a inanılmaz özveri ile hem üyemiz hem çalışanımız Ahmet Çakır’a, Malzeme sorumlumuz Gültekin Işık’a işletmecimiz Hüseyin Şirin’e olmazsa olmazımız bize tesislerimizi kazandıran spor aşığı Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen’e sonsuz teşekkürler. Camiamıza sporcularımıza hayırlı olsun” denildi.

Çamlıcaspor Kulüp Başkanı Ali Albayrak  “Çamlıcaspor için yatırımlarımız her geçen gün daha da artacak. Emeği geçen başta Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen ve yönetim kuruluma teşekkür eder, Çamlıcaspor’a hayırlı olmasını dilerim.”

Çamlıcaspor Kulüp Başkanı Ali Albayrak Halı saha zemininin yenilenmesinin ardından yaptığı açıklamada “ Çamlıcaspor Tesisleri Halı sahasının yenileme ve revizyon işlerini başlatarak kullanılır hale getirmek için çaba harcadık. Bunu kısa sürede başararak halı sahamızı tekrardan Çamlıca gençliğinin hizmetine soktuk. Çamlıcaspor için yatırımlarımız her geçen gün daha da artacak. Emeği geçen başta Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen ve yönetim kuruluma teşekkür eder, Çamlıcaspor’a hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam