reklam
reklam

Orhanlıspor’un Teknik Direktörlüğüne Alaattin Çelik geldi

Eklenme Tarihi: 7 Eylül 2021, Salı - 20:20   Okunma Sayısı: 88255
İstanbul’un Tuzla ilçesinin Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Orhanlıspor’da Teknik Direktörlük görevine Alaattin Çelik getirildi. Başkan Tevfik Şahin ile yapılan görüşmeler sonrası anlaşan genç isim, 2021-2022 sezonunda lacivert kırmızılı takımın başında olacak. Son olarak Tuzla Gençlergücü takımında başarı ile görev yapan 39 yaşındaki teknik adam, genç futbolcularla kurduğu ikili iletişimi, diyaloğu, Altyapıya verdiği önem ve başarıları ile tanınıyor.

Orhanlıspor Teknik Direktörü Alaattin Çelik “Bana güvenip görev veren başta kulüp başkanımız Tevfik Şahin’e ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını ve güzel bir sezon geçirmemizi dilerim.”

İmza sonrası açıklama yapan Orhanlıspor Teknik Direktörü Alaattin Çelik şunları söyledi

“ Bu sezon Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Orhanlıspor A takım teknik sorumlusu olarak anlaşmış bulunmaktayım. Bana güvenip görev veren başta kulüp başkanımız Tevfik Şahin’e ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını ve güzel bir sezon geçirmemizi dilerim.”

Alaattin Çelik Hakkında

Çalıştığı takımlarda birçok kez şampiyonluk yaşayan Alaattin Çelik antrenörlük hayatına ilk kez Pendik Kavakpınarspor’da başladı. Burada 1. Amatör ligden Süper Amatör lige çıkma başarısı gösterdi. Aynı takım ile U19 Liginde de şampiyonluk yaşadı. Daha sonra Tuzla Gençlergücü ile anlaşan başarılı Antrenör, çeşitli kategorilerde şampiyonluk yaşamış ve 7 oyuncusunu profesyonel altyapılara göndermiştir.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam