reklam
reklam

Ahşap Yakma Sanatı ve Gölge Oyunları Sergisi Kartal’da Sergilendi

Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2021, Cumartesi - 17:21   Okunma Sayısı: 86436
Sanatçı Yeliz Orakoğlu’nun, ahşap yakma ve dağlama tekniğiyle oluşturduğu ve toplamda 58 eserin yer aldığı ‘Ahşap Yakma Sanatı Gölge Oyunları Sergisi’ Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda 14 Temmuz gününe kadar sahnelendi. Serginin ilk günü (6 Temmuz) gerçekleşen açılış törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Âdem Uçar, sergi sahibi sanatçı Yeliz Orakoğlu ve çok sayıda sanatseverler katıldı. Orakoğlu, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Âdem Uçar’a sergi alanını gezdirerek, eserler hakkında bilgi verdi

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Âdem Uçar “ Sanatçımız Yeliz Orakoğlu, ahşap yakma ve dağlama tekniğiyle oluşturduğu 58 eseri, bizlerle buluşturuyor. Eminim ki, eserleri inceledikçe çok seveceksiniz. Kıymetli sanatçımıza bu değerli eserleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Âdem Uçar törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Kartal Belediye Başkanı Sayın Gökhan Yüksel’in, Kartal’ı İstanbul’un kültür sanat merkezi yapma düşüncesi ile çıktığı yolda, siz kıymetli sanatseverleri yeni bir sergimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanatçımız Yeliz Orakoğlu, ahşap yakma ve dağlama tekniğiyle oluşturduğu 58 eseri, bizlerle buluşturuyor. Eminim ki, eserleri inceledikçe çok seveceksiniz. Kıymetli sanatçımıza bu değerli eserleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Konuşmanın ardından ise Uçar, Orakoğlu’na çiçek takdim etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam