reklam
reklam

Şilespor’da K.Tanju Altınay başkanlığa seçildi

Eklenme Tarihi: 2 Temmuz 2021, Cuma - 10:13   Okunma Sayısı: 71246
İstanbul 1. Amatör Ligi temsilcilerinden Şilespor Kulübü ‘nün Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Mehmet Altınay’ın aday olmadığı kongrede tek aday olarak giren K.Tanju Altınay, tüm üyelerin oyunu alarak Sarı Lacivertli kulübün yeni başkanı seçildi.

Şilespor Genel Kurulu Şilespor Kulübü lokalinde Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. Genel Kurul Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başladı. Yönetim Kurulu faaliyet raporu, bilanço ve gelir – gider tablosu, denetim tablosu raporları okundu ve oylaması yapıldı. Divan Başkanlığını İstanbul Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı Erdem Rizeli’nin Saymanlığını Mustafa Köprü, Fahrettin Bektemur yaptığı Genel Kurul sonunda;

Şilespor Kulübü Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

  1. Tanju Altınay, Saim Göçmen, Emin Karataş, Zeki Keçeci, Savaş Çetin, Mirsat Türker, Serkan Kapancı

Şilespor Kulübü Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;

Ruhi Kaya, Tamer Öztaş, Serhat Kayra, Kâşif Sönmem, Oktay Nalbant, Fahrettin Bektemur, İsmail Yaylalar

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Kamil Tekyıldız, Sinan Alp, İlhan Yurttaş

Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine;

Mehmet Altınay, Mustafa Köprü, İrfan Yurttaş getirildi.

 

Şilespor Kulübü Başkanlığına seçilen K. Tanju Altınay İlk hedeflerimiz vatanını, bayrağını devletini, milletini seven bir nesil yetiştirmek amacıyla eğitime önem vermek, engelliler için sosyal proje gerçekleştirmek ve Şilespor Kulübümüze kurumsal kimlik kazandırmaktır.”

Şilespor Kulübü Başkanlığına seçilen K. Tanju Altınay Yaptığı konuşmada “ Geçmişte Kulübümüze geçmişte hizmet eden aramızda olmayan büyüklerimizi Saygı ve rahmetle anıyorum. İlk hedeflerimiz vatanını, bayrağını devletini, milletini seven bir nesil yetiştirmek amacıyla eğitime önem vermek, engelliler için sosyal proje gerçekleştirmek ve Şilespor Kulübümüze kurumsal kimlik kazandırmak olacaktır.”

Altınay konuşmasına söyle devam etti ; ” Süper Amatör Ligde Şilespor Kulübümüzü görmek istiyoruz bu amaçla hemen çalışmalara başlamamız gerekiyor. Belediye Başkanımız Sn İlhan Ocaklı, Ak Parti İlçe Başkanı Sn Erdoğan Akgül, Onursal Başkanımız Ünal Başaran, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bedrettin Naim Arslan’a verdikleri destek mesajlarından dolayı teşekkür ediyorum ”

 

Şilespor Kulübü Başkanı K. Tanju Altınay’ın geçmiş dönem Kulüp Başkanı Mehmet Altınay’a verdiği teşekkür plaketi ile Şilespor Kulübü Olağan Genel Kurulu sonlandı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam