reklam
reklam

“Telden, Dilden, Gönülden” şarkılar ‘Hayat Boyu Öğrenme’ye geldi

Eklenme Tarihi: 7 Haziran 2021, Pazartesi - 10:50   Okunma Sayısı: 132140
Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Feneryolu Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından hazırlanan “Telden, Dilden, Gönülden” isimli Türk Sanat Müziği Konseri’nde solist ve sazların tamamı öğretmendi

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün düzenlediği, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkı ve destekleri ile Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Kadıköy Feneryolu Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından hazırlanan “Telden, Dilden, Gönülden” isimli Türk Sanat Müziği Konseri, salgın tedbirleri nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Konser Salonu’nda gerçekleştirilen “Telden, Dilden, Gönülden” isimli konserde birbirinden güzel 17 Türk Sanat Müziği eserine yer verildi.

Sanatseverleri müzikle buluşturmak amacında olan konserde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda görev yapan müzik öğretmenleri sahne aldı. Türkçe Öğretmeni Selma Çelik’in sunduğu ve sazlar ile solistlerin tamamının öğretmen olduğu konserde, solist olarak müzik öğretmenleri Nurdan Aksu Özbir, Engin Atalay, Kurum Müdürü Mustafa Kemal Topaloğlu, Ayşenur Ergin ve Emrecan Kuranel; sazlarda müzik öğretmenleri kanunda Ayşenur Ergin, kemanda Samet Özten, klarnette Uğur Şahin, udda Emrecan Kuranel, çelloda Tolga Köylü, perkisyonda Ferhat Uzunbaş yer aldı.

Tüm Türkiye’ye Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan konser 1600 kişi tarafından izlendi.

ESERLER

Geçmesin Günümüz Sevgilim Yasla

Rüzgâr Söylüyor Şimdi O Yerlerde

O Beni Bir Bahar Akşamı Terk Edip Gitti

Söyle Naz Mı Bu Kaş Çatış

Akşam Olunca Yârelerim Sızlar

Samanyolu

Canımın Yoldaşı Ol

Fikrimin İnce Gülü

Sonbahar Vurgunu

Seni Andım Bu Gece

Bir Sevda Geldi Başıma

Biraz Kül Biraz Duman

Kirpiklerinin Gölgesi Güllerle Bezenmiş

Aşk Nedir, Nasıldır, Bilen Var Mı

Kalamış

Gizli Aşk Bu

Kız Sen İstanbul’un Neresindensin

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN-İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam