reklam
reklam

Furkan Samet Seven Cevizli Anadoluspor ile anlaştı

Eklenme Tarihi: 26 Mayıs 2021, Çarşamba - 09:27   Okunma Sayısı: 98240

Geçtiğimiz sezonlarda önce Atlasspor, ardından Bolvadin Belediyespor forması giyen 25 yaşındaki yetenekli golcü Furkan Samet Seven’in yeni takımı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Cevizli Anadoluspor oldu. Kartal temsilcisinin Teknik Sorumlusu Aziz Akgün’ün mutlak kadrosunda görmek istediği Seven sert şutları ve son vuruşlardaki ustalığı ile tanınıyor. Seven takımnla anlaştıktan sonra idmanlara başladı.

Furkan Samet Seven Hakkında

Futbola 2007 yılında Çengelköyspor kulübünde başlayan 1996 doğumlu oyuncu, yeşil beyazlı ekiple 6 şampiyonluk ve 2 Türkiye Şampiyonası yaşadı. Başarılı golcü daha sonra sırası ile Soğuksuspor, Karabiga Belediyespor, Ortaköyspor, Leventspor, Kavacıkspor, Atlasspor ve Bolvadin Belediyespor formalarını giydi. Başarılı oyuncunun kariyerinde 29 BAL maçı ve 7 golü bulunuyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MUSTAFA DOĞAN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam